onsdag den 15. september 2010

SommerJeg vil bare helst have sommer. Lidt længere sommer. Min have er ”vokset fra mig” i år. Hele foråret havde jeg simpelthen så travlt med studier, eksamen, arbejde, studenterfejring….
Og så var jeg jo væk hele juli. Det er heller ikke godt for en have. Og så er jeg startet på nyt job (som jeg er vild med!), og det kræver også lidt mere. Vejret har heller ikke været med mig og mine havedrømme.
Så jeg burde ringe efter et havehold, som lige gav min have lidt stjernedrys. Så kunne jeg være på højde med situationen igen. Skulle man?

Du må have en god onsdag.

9 kommentarer:

 1. Giv du blot din have lidt stjernedrys, så kan du gå og nyde sensommeren/efteråret i den :-)

  SvarSlet
 2. Ja det skal du, så du kan nyde efteråret ;0)

  SvarSlet
 3. God onsdag også til dig, Eva! Og haveholdet må du gerne sende videre til mig bagefter :-)

  SvarSlet
 4. Find du bare et havehold - det er ikke til at holde ud, hvis man ikke kan være i sin have og nyde det :O)
  xoxo

  SvarSlet
 5. Ja, selvfølgelig skal du sende bud efter et havehold. Du vil blive så glad bagefter, og lommesmerterne vil nok ikke være så slemme.
  Man kan ikke være alle steder på én gang.
  Og du har jo virkelig været inde over mange ting og steder.
  Gør det! Ring nu. ;-))

  SvarSlet
 6. Kender godt den der situation....der skal helst nusses lidt hele tiden, men jeg har lært mig selv, at sige, det jeg ikke når i år, når jeg næste år. Min have må godt være lidt "rodet", for den skal være et fristed og ikke en hård arbejdsplads, men der er jo altid de sure ting, der bare skal gøres....er lige nu igang med, at klippe hæk, og den skal næsten halveres...pyh ha!
  Måske du skulle sende havehandsker ud til venner og bekendte, og byde på en lille forfriskning...Det kan godt blive til en hyggelig dag på en sjov måde!

  Bare et godt råd og kærlig hilsen fra Betty.

  SvarSlet
 7. Det ville da vaere en god idé. Saa kan du ogsaa bedre nyde den med god samvittighed.

  SvarSlet
 8. Den der med venner og bekendte vil jeg lige tygge lidt på. Det er faktisk ikke nogen dårlig ide:) Det kunne ligefrem blive helt hyggeligt.

  SvarSlet
 9. Jeg foreslår vi laver en forening til sommerens forlængelse!! Den er alt for hurtigt forbi, og der blev også lavet for lidt i min have....
  TIl lykke med dit nye job! Det må vi høre mere om.
  OG skønne billeder fra en stille trøstspiserdag i går. Flotte kreationer!
  Kh Inger Lise

  SvarSlet