torsdag den 16. september 2010

Forkælelse

Ja, ja, jeg har forkælet mig selv en lille smule. Spontant frisørbesøg i går eftermiddag. Og bagefter lækker aftensmad:Jeg havde simpelthen ”glemt”, at friske rosenkål findes. Det har jeg ikke længere. I salaten er fintsnittet rosenkål, æble i små stykker, nødder og rosiner. Dressing af græsk yoghurt, sennep, sukker, citron. Det smager SÅ godt., og er så nemt at lave.
Og i morgen har jeg weekend! Fredag er fri (timerne skal så læses en anden dag, men den tid den glæde), og jeg har planer!!!!

God torsdag.

11 kommentarer:

 1. Tak i lige måde, Eva. Jeg havde da også glemt rosenkålsalat :-) jeg har dog lige nogle rodfrugter, der skal bruges :-)
  Skønt med en fredagsfridag, glæder mig til at høre om dine planer :-)

  SvarSlet
 2. Uhmmm...hvor lækkert ;o)
  Rigtig god fridag og god torsdag til dig også ;o))

  SvarSlet
 3. Hvor lækkert frisk rosenkål er også en af mine favoritter jeg har spurgt efter dem længe ved vores grønthandler....syndes de har været længe undervejs i år, eller også er jeg bare lidt utålmodig :-)

  SvarSlet
 4. Lækkert med lidt selv forkældelse - men jeg kan nu godt undværre rosenkål ;o)

  SvarSlet
 5. Uhm, din salat lyder meget lækker. Ha' en god dag - dejligt at du har fri i morgen :-)

  SvarSlet
 6. Kan du ha' en god fridag. Og hvad var resultatet af frisoerbesoeget????????

  SvarSlet
 7. Hvor dejligt med lidt selvforkælelse, det skal man huske at gøre jævnligt :)

  Hvor skønt med en længere weekend. Jeg gik rundt og troede at jeg skulle bare lige ind og have 4 nemme timer og så weekend, men sådan skulle det ikke være. Jeg skal ind og være vikar i den klasse, hvor skolens tre bøller er. MEN SÅ skal jeg så sandelig også holde weekend efter de timer.

  SvarSlet
 8. Uhmm jeg elsker rosenkål, men desværre som den eneste i familien :(

  SvarSlet
 9. Dejlig mad du spiser.
  God fridag i morgen. Kan du så godt sove længe? Eller hvad?

  SvarSlet
 10. Det var dog en usandsynlig lækker ret mad du har fremstillet der. Jeg elsker rosenkål,de smager godt og så er de sådan nogen søde minihvidkål...

  SvarSlet
 11. Tak for gode kommentarer. Frisuren blev ok, Lin,- jeg er helt korthåret, så der er ikke de vilde forandringsmuligheder. Og Betty, jeg er stået tidligt op for rigtig at nyde dagen;)

  SvarSlet