søndag den 8. august 2010

Grydelapper

Jeg har sørme lige lavet et par grydelapper færdige. Egentlig skulle de have været karklude efter inspiration fra Tine, men garnet var lidt for tykt til karklude, og så blev det til grydelapper.Jeg så temalørdag i aftes om Svinkløv Badehotel. Det så sørme lækkert ud, så man fik helt lyst til at prøve at bo der en nat eller to. Og så blev jeg så taknemmelig for DR2. Tænk at få lov at se en "langsom", dansk produceret udsendelse en hel lørdag aften uden afbrydelser. Når man lige har været i USA sættes det yderligere i relief. Deres tv er een stor reklameblok. Hurra for DR2.

God søndag til dig

6 kommentarer:

 1. Ja, det er dejligt med langsom tv - et rigtigt hyggeligt program jeg også så. Har også set nogle af de andre og mon jeg ikke jeg hopper på på lørdag når de skal til Bornholm, glæder mig allerede :)

  SvarSlet
 2. Jeg så også udsendelsen fra Svinkløv og fik samme tanke som dig :-) et par dage der, kunne være skønt :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle flotte grydelapper. Elsker farverne og den lidt romantiske kant. Så godt lidt af programmet også....vi har boet på Slette Strand med Spastikerforeningen de sidste 3 år, hvor der som tilbud er en hestevognstur med en lokal begejstret herre, som kan fortælle en masse anekdoter. Der går turen forbi Svinkløv badehotel. Det er rigtig smukt og vidunderlig natur....må dog indrømme at jeg næsten går i panik ved tanbke om intet fjernsyn, radio eller internet....det skulle nok ikke være mange dage jeg kunne finde ro til det :-)

  SvarSlet
 4. Fine grydelapper. Jeg har også nydt udsendelsen igår aftes. Super skønt med sådan nogen udsendelser.
  Jeg har været på Svinkløv, og det kan anbefales.
  Merete

  SvarSlet
 5. Rigtig flotte grydelapper:)

  SvarSlet
 6. Flotte lapper...jeg sværger også til DR2s temaaftner...jeg elsker tv uden reklamer...

  SvarSlet