søndag den 7. marts 2010

Søndag?


Jo, det er da vist søndag. Ikke en af de søndage, jeg holder mest af. Om lidt sætter jeg mig i toget på vej mod Jelling, hvor jeg skal til dansk-seminar. Jeg glæder mig til at se min gruppe. Måske får vi også lært noget. Men når jeg kommer hjem, er søndagen næsten gået. Og i morgen truer en ny uge.
Jeg er bedre til søndage, hvor jeg ikke "skal" noget, men hvor jeg får lavet en hel masse, så jeg kan se frem til den nye uge med ro i maven.
Mine piger skal synge i Frederikskirken i eftermiddag, og det går jeg glip af, men heldigvis får jeg en ny chance i næste uge. Og i aften, når vi alle er samlet står den på hente-pizza og Livvagterne.

I går gik det meste af dagen med fødselsdag hos "bedste". Hyggeligt var det, og vi fik en dejlig gåtur ved Brabrandsøen inden kaffen. På billedet ser I et piletræ fuldt af gæslinger. De lyser så flot mod den blå himmel. Lørdagsvejret kunne vi ikke klage på.

God søndag til dig, hvad enten du skal slappe af, være flittig eller noget midt imellem.

2 kommentarer:

  1. Nu tog jeg en weekend med kemiseminar i Fjerritsslev, for en uge siden så den står på hjemmesøndag i dag, dog med lidt rapportskrivning...

    SvarSlet
  2. Jeg håber, du har haft en god tur til Jelling, Eva, selv om det jo er bedst bare at holde helt fri på søndage.
    Nu skal der også ses Livvagterne her, og det er vist det allersidste afsnit.
    Ha' en god aften!

    SvarSlet