lørdag den 13. marts 2010

Sikke en dag


Jeg vil ikke trætte jer med detaljer fra gårsdagens arbejdsdag, men der var godt nok mange ting, der ikke lige gik som forventet. Sådan er det nu tit, for det er jo mennesker, vi arbejder med.
Alligevel havde jeg på forunderlig vis flere kræfter, da jeg kom hjem, end jeg plejer. De skulle jo bruges på noget, så ud over vinduespudsning (se indslaget nedenunder) blev der også vasket og strøget og ryddet lidt op. Fredagspizzaen blev hentet, og så var det tid til fjernsyn og hækletøj.

Og nu er det så, at jeg har lovet mig selv, at jeg må finde et nyt yndlingshækletøj, for så mange grydelapper kan ingen jo bruge. Allerhelst ville jeg hækle et tæppe i firkanter, men jeg har ikke rigtig løst gåden om, hvordan man på en nem måde sætter lapperne sammen, og så ved jeg ikke helt, om jeg orker. Det vil jeg overveje lidt i dag.

Solen skinner så dejligt på mine nypudsede vinduer, så det kan da kun blive en god lørdag. Det ønsker jeg også for dig.

5 kommentarer:

 1. Kan d ikke bare sy firkanterne sammen?
  Ellers må du til at sælge dine gryde lapper:-)
  Jeg holder meget af dem , jeg vandt hos dig !

  SvarSlet
 2. Hei, kjempeflotte grytekluter, moderne i farger og uttrykk.

  Jeg kan godt hjelpe deg igang med lappeteppe, for det er utrolig morsomt å hekle. Men husker ikke helt hvilket av de du hadde lyst til å lage. Gir du meg en tilbakemelding på det, så kan jeg lage et blogginnlegg eller sende deg en mail.

  Masse hilsen Turid

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre, at du var så fyldt med energi - mine vinduer venter også på, at det samme sker for mig :)
  Ha' en god weekend, Eva!

  SvarSlet
 4. Hei igjen, nå kan du titte innom bloggen min :-)

  SvarSlet
 5. Hej Eva

  Endnu engang TAK for din fine gave. Pakken kom i går, og jeg viser den frem i næste indlæg, hvis du skulle få lyst til at kigge forbi. Det kan godt være, det først bliver i morgen. Ha' en god aften ;o) Kh. Lone

  SvarSlet