mandag den 19. september 2016

Hej igen

Der arbejdes. Med ekstra timer og skoleårsstart fylder det det meste, og sådan må det være. Derfor en meeeeget forsømt blog. Men håndarbejde bliver der trods alt lavet, så en lille opdatering på, hvad der er blevet færdigt på det sidste kan nok være på sin plads.

Jeg har strikket små ballonspencere til mine børnebørn. Opskriften er Tankestreg fra Geilsk, og garnet er Linwool fra garnudsalg.dk

Størrelse 2 år:


Størrelse 2 år:


Størrelse 1 år:


Størrelse 1 år:


Og så en lille sweater i str. 6 mdr, Nordpå af Liselotte Weller fra garnudsalg.dk og garn fra samme sted, uld-silke-blanding købt på tilbud engang....


Og her er så hele flokken (det er næsten som at have besøg af sine børnebørn, når de sådan ligger der på rad og række, tihi)


Mindstemand har så også fået sin udgave af miniislænder i størrelse 6 mdr. med grønne kanter. Garnet er igen fra garnudsalg.dk : cottonwool med en tråd superfine alpaka, nok min yndlingsblanding. Hold op, hvor er det blødt og dejligt at strikke med.


Der er også lyttet en masse bøger færdige, men dem må I høre om en anden gang. 

16 kommentarer:

 1. Skønt børnetøj! Dine børnebørn må bestemt være de mest velklædte børn nord for Alperne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det bliver nu kun sporadisk til tøj fra mormor/farmor, for de er jo mange om at dele.

   Slet
 2. Hold nu op, jeg har da været uopmærksom. Har du fået nummer fem barnebarn? Hjertelig tillykke med hele flokken, og hvor er det bare skønne modeller, selv uden indhold :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der kom en lille dreng i maj. Sikke en rigdom.

   Slet
 3. Det er så sødt, det børnetøj, du producerer. Hvor mange børnebørn har du efterhånden?
  God arbejdslyst i skolen.

  SvarSlet
  Svar
  1. To piger på to år, to piger på ni mdr. og en dreng på fire mdr. Og der er ingen tvillinger imellem. Det er lidt vildt.
   Tak!

   Slet
 4. Hvor er de bare helt og aldeles fine!

  SvarSlet
 5. Det er bare så sødt, det børnetøj du laver. Jeg bliver som altid så inspireret af dig, og nu skal jeg være bedstemor igen til marts, så jeg er også begyndt på lidt småt. Ja, børnebørn er bare en rigdom.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tillykke med endnu et kommende barnebarn. Og tak.

   Slet
 6. Har du 5 børnebørn nu? De får altså meget glæde af hinanden, alle de 4 piger! Det er nogle rigtig fine ting du har strikket og hyggeligt at have dig tilbage!

  SvarSlet
 7. Hvor er de fire "tankestrege fine"., og den lille drengetrøje vil helt sikker blive brugt flittig, Skønt med en dejlig flok børnebørn. Jeg får heller ikke blogget så meget som førhen. Men der bliver strikket og hæklet en del. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, og vi er jo nok ikke de eneste, der går andre veje, - der er meget stille i "Blogland".

   Slet
 8. Du er så flittig og det er så fine sager, der kommer fra dine hænder :) Og dejligt du skriver lidt igen, troede du helt havde mistet pusten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak, - Overvejer hele tiden at "instagramme" noget mere og helt droppe bloggen. Instagram passer mig faktisk godt. Men det er jo sin sag at beslutte sig.

   Slet