søndag den 3. maj 2015

Ny trend

I går var havedag. Solskin, fridag og tid til at trimme det lille frimærke, som nu står så fint. Der blev endda også tid til lidt liggestol. Der er dog én ting, der ærgrer. Jeg gik da helt glip af den nye trend....


Til gengæld blev jeg færdig med en lydbog, mens jeg klippede og krattede. Sara Blædels nyeste krimi, "Kvinden de meldte savnet":


Jeg har læst alle Sara Blædels krimier, - 9 styk er det blevet til. Og denne er absolut en af de bedste. Selve plottet er spændende, og måden det vikler sig ind i hovedpersonen Louise Rick´s liv er troværdig. Super god underholdning til havearbejde, må jeg sige.
Nu er det så Jussi det gælder. Mon ikke også den er god?

Tredages weekender er en forrygende opfindelse. Godt, der er flere i vente.

16 kommentarer:

 1. Jeg "glemte" også at smide tøjet - ha ha - nej, der er jeg så frygtelig utrendy - vandre nøgen rund i haven er ikke lige mig :)
  Jussi Adler er god - uhyggelig og god.Jeg har altid ment af 3 dages weekender var lige det der er passende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mit til Jussi.
   Det der med nøgen-havearbejde er ikke så godt her, - rækkehushaver, hvor alle kan se alle fra 1. sal. Sikke et leben, der kunne blive ;)

   Slet
 2. Jeg er enig med dig i, at Kvinden de meldte savnet er en af Sara Blædels bedste - den er rigtig god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har altid godt kunnet lide Sara Blædel, men nok set hende som en af de "lette" krimiforfattere. Jeg synes virkelig, der er strammet op her.

   Slet
 3. Det er fantastisk med ekstra lange weekender! Håber, du virkelig nyder den sidste dag også. (Meget heldigt at du først opdagede nøgen-lørdag-i-haven da det var for sent, tænker jeg......)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg stor-nyder.
   Jeg har aldrig hørt om den spændende lørdag-i-haven-uden-tøj-på før, men jeg må jo holde lidt øje næste år. Jeg tror nu heller ikke mine naboer har ;)

   Slet
 4. Blædel er supergod - jeg 'æder' hendes nye bøger, så snart de kommer ud.
  Den trend havde jeg også lige overset, men det havde nu ikke gjort nogen forskel for mig - det blæste alt for koldt i går.
  Og andet (citat): "Der er dog også andre risici forbundet med at arbejde i haven, fx er det ikke alt havearbejde, der egner sig til at udføre i nøgen tilstand." Det tror jeg på - forestil dig at gå i krig med brændenælde-bedet i nøgen tilstand ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg har nu ikke tænkt mig at prøve, - højst kigge lidt rundt, om naboerne måske har taget trenden til sig.
   Ja, Blædel er god!

   Slet
 5. Godt det trend ikke er kommet her til landet endnu haha.
  Den Blaedel maa jeg skrive bag oeret saa jeg kan laane den naar jeg kommer hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad siger du så? Det kunne blive noget værre noget rundt i haverne.

   Du må kigge på Blædel. Super gode krimier.

   Slet
 6. ha ha jeg tænkte osse at det var godt at jeg ikke havde have, da jeg læste om at første lørdag i maj var "arbejd nøgen i haven dag".
  Jeg er stået lidt af med krimierne, synes der er for mange om budet efterhånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en skør trend, - hvem mon har fundet på den? Den slår ikke igennem her, kan jeg love.

   Jeg elsker at høre en god krimi. Men det er svært at orientere sig i markedet, fordi der er så mange. Jeg kigger på anbefalinger rundt omkring, så jeg kan få råd om nye, og jeg må sige, at de tit er gode.

   Slet
 7. Kære Eva
  Vil først bare lige skrive, at jeg så godt forstår dig - at du elsker at strikke til dine børnebørn. Større lykke findes nok ikke!
  Jeg skrev bare sidst om at strikke til én selv - for at være god mod dig.
  Jeg kan ikke li´ krimier. Kun én har jeg kunnet li´, og den er til gengæld fantastisk - og derfor vil jeg videregive titlen til dig. Den er meget gammel, men forud for sin tid - så det kan være, den lige passer: Hændelser ved vand af Kerstin Ekman. Har du mon læst den?

  Jeg ønsker dig fine dage:)
  Fra Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med gode kommentarer. Jeg kender ikke Ekmans Hændelser ved vand, men har læst andre bøger af hende. Jeg vil se, om bogen findes som lydbog og straks bestille den :)

   Slet
 8. Det er ellers noget af en trend! Måske jeg skal spørge naboerne om vi skal "springe ud i det" sammen næste år. For vores hække er altså ikke sprunget ud endnu, så vi har ret frit naboskab lige nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sig lige til, hvis I laver en aftale, - så kommer jeg da forbi,,,,,

   Slet