torsdag den 30. april 2015

Nogen gange

Nogen gange er det skønt at gå og glæde sig til en lang weekend eller andet, som kommer som en appelsin i turbanen, men det har jeg simpelthen ikke haft tid til, - så nu er jeg rendt hovedkuls ind i en lille bededagsferie, og vil forsøge at lande meget blidt.

Det er en tid siden jeg blev færdig med en lydbog, som jeg så ikke lige fik fortalt om. Det vil jeg råde bod på:


Merethe Stagetorn har skrevet en rigtig fin biografi om sit liv både i det private og i arbejdslivet. Bogen er velskrevet og underholdende, og der vækkes også til eftertanke. Hun har levet et priviligeret liv (og det lægger hun ikke skjul på), men også hun har (selvfølgelig) mødt modgang i livet og specielt hendes mands sygdom er central i bogen. Hun er en kvinde, som står op for sine holdninger, og som ved, hvor der skal prioriteres. Jeg nød at læse bogen, - det vil du måske også gøre, hvis du kan lide biografier.

Og så er der bare for lidt tid til strikning. Kun en enkelt lille ting, som skulle strikkes for en kollega, er blevet færdig. 
Klassiker til lille dreng:


I aften er det Valborgsaften. Jeg skal nu ikke fejre det med hverken majstang eller tænde bål med "vild ild". Imens jeg forsøger at fatte, at jeg rent faktisk har fri i morgen, vil jeg slide lidt på sofaen og se, om jeg ikke skulle kunne starte et strikketøj op..... Og så måske spise en hvede med koldt smør.9 kommentarer:

 1. Tak fordi du minder om Merethe Stagetorns bog. Jeg havde hørt om den, men glemt den igen. Nu vil jeg reservere den.
  Det er ikke bare Valborgsaften (er det ikke mest i Sverige, man fejrer den?) men det er også aftenen før St. Bededag, hvor man traditionen tro spiser varme hveder.
  Du ønskes en dejlig ekstra fridag. ;-)
  Fin hue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil tro, du også finder bogen interessant.
   Hvederne vil jeg ikke gå glip af :)

   Slet
 2. Det lyder som en god plan :-) Jeg elsker hveder, men vi skal først spise dem på søndag, når ungerne kommer :-) Sød lille babyhue - jeg er også i gang med helt småt - det er så hyggeligt at sidde med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hveder er så lækre. Også om søndagen 😉

   Slet
 3. Tror jeg skal have fat i den lydbog, tak for tippet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en dejlig bog. Og jeg kan godt lide variation imellem alle krimierne :)

   Slet
 4. Jeg kan så godt li´Merethe Stagetorn, så jeg tror jeg vil kunne li´den bog. Tak for anbefalingen, Eva.
  De advokater, jeg har mødt i mit liv - og når jeg har læst interviews med MS fx - de emmer af filosofi og vilde, spændende samtaler, synes jeg. Men når jeg har konfronteret dem jeg nu kender med min følelse, så synes de det ikke selv. De synes bare deres arbejde er utrolig praktisk.
  Hvor er den sød, den drengehue du har strukket. Du er så gavmild, Eva. Håber også, du får strukket lidt til dig selv:)
  Alt det bedste til dig
  Fra Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg strikker såmænd aldrig til mig selv, - men en del til mine elskede børnebørn, og det giver mig stor glæde.

   Merethe Stagetorn er bestemt spændende at læse om. Hun er en kvinde med holdninger.

   Slet
 5. It looks amazingly like Cheap Archeage Gold ballistic gel. So, if you extrapolate, you can imagine what it Archeage Gold would look like if you submerged a person in liquid nitrogen and shot them with a twelve gauge. At RS Gold least that's what I did. Far Buy Archeage Gold less gruesome than the unwarranted murder of a gummy bear.

  SvarSlet