lørdag den 21. juni 2014

Endnu en krimi.....

Det er godt nok nogen dage siden, men jeg er blevet færdig med endnu en god, svensk krimi. En lang sag, - psykologisk krimi blandet med klassisk svensk krimi. Den var både spændende og dyb. Handlede meget om, hvad der kan ske med mennesker, der ikke bliver mødt med kærlighed i barndommen. Jeg har såmænd allerede lagt efterfølgeren på ipod´en.Og så er der lige en lille sending hagesmække færdige til små savle-munde.


Fredag eftermiddag blev brugt til en lille spontan køretur med kolleger. Garnudsalget i Gug havde fået nyt på hylderne og vi gjorde vores til at tømme dem igen.  Vi fik jo samtidig set de nye, flotte lokaler, hvor garnet blev præsenteret på bedste vis, og der rigtig var plads til at gramse.
Nu skal benene op! Jeg har været til en dejlig bryllupsfest i dag, - den startede allerede sidst på formiddagen, så selvom jeg er tidligt hjemme, har dagen været lang. Smuk dag med blå himmel, hvide skyer, glæde og god mad. Hvad kan man ønske sig mere?
16 kommentarer:

 1. Hvir ser det godt ud...mon snart jeg skulle besøge min ældste i Aalborg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mon ikke han savner sin mor.... Dejlige lækkerier var der på hylderne :)

   Slet
 2. Det lyder som den dejligste dag - og tak for anbefalingen af Åsa Larssons krimi! Hun er et helt nyt navn for mig. Så yndige de små hagesmække er.

  SvarSlet
 3. Tak. Jeg holder af svenske krimier, og Åsa Larsson giver dem lige et tvist, som gør dem anderledes på den gode måde.

  SvarSlet
 4. Lækkert garn uha uha, jeg skal også prøve den nye på hylderne:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fine farver, lækkert og blødt, - og der kommer nye farver til efteråret, har jeg hørt.....

   Slet
 5. Åsa Larsson er en af mine yndlings. Det nye garn fra Garnudsalg skal bestemt prøves. Jeg har bestilt - (har så sent fri de næste par fredage, at jeg ikke når omkring - heller ikke selvom jeg bor relativt tæt på).

  SvarSlet
 6. Søde smække du har hæklet. I kunne godt have gemt to nøgler Flødeskum til mig, Det var udsolgt da jeg ville bestille i går. God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal love for, at det gik stærkt. Men er der måske noget med, at de har mere, som kommer til salg efter den første uge?

   Slet
 7. Hende forfatteren kender jeg ikke ( endnu), det kommer :-).
  Herlig tur til garnudsalget. Jeg maa altsaa til Jylland en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må unde dig selv en tur i garnparadiset.

   Slet
 8. Sort sti har ligget i min læsestak nogen tid men jeg har gået lidt udenomden fordi...ja jeg ved ikke hvorfor- men den lyder jo fin nok så jeg tror da bare jeg går i gang med den...Jeg er ikke god til lydbøgerne men tager den på den gammeldags facon...men oplevelsen er jo den samme. Tak for tippet og fine savlesmække du har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, du skal prøve den. Det er en anderledes krimi, som har lange beskrivelser af, hvad børns opvækst kan gøre for deres psyke.

   Slet
 9. Åsa Larsson er en af mine absolutte favoritter :-) Super søde små hagesmække :-) Og så skal jeg da lige love for, du fik købt ind - sikken en dejlig masse timer, der venter forude :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var ikke den eneste ved hylderne, kan jeg afsløre. Hold op, der var trængsel.

   Slet