lørdag den 31. august 2013

I flok og rad

Jeg har ikke været til pænt brug i dag efter festugebesøget i går, - så jeg har siddet helt stille ved min symaskine, og lavet lidt bestillinger:Vejret er ikke til udendørs fotografering, så billedet yder ikke helt den retfærdighed, der skal til. Men I har jo set modellen før ;)
Der dukker julestemning op i mit hoved i ny og næ. Bare overskriften til dette indlæg fik mig til at tænke på en julesalme. Og den kommer jo faktisk også, før man aner det, så lidt langsom tilvænning er måske meget god....

12 kommentarer:

 1. Lækre kosmetikpunge :o) har du en web-butik, eller skal man bare skrive hér hvis man ser noget du har lavet, som man godt kunne tænke sig?
  Vh Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne.
   Jeg har ikke en butik. Min fabrikation er begrænset, - der er fuldtidsarbejde at passe, - og meget bruger jeg til gaver, men ind imellem kan jeg godt lokkes til at lave noget. Man kan sende en mail til min mailadresse og forespørge. Adressen står øverst til højre på bloggen.

   Slet
 2. Hvor er de fede...Det ser så godt ud med de farvede lynlåse til det stramme sort hvide mønster på stoffet...God resten af weekenden til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, - og det bliver ikke mindre godt af, at de står i samlet flok.
   I dag er jeg frisk igen, så der skal arbejdes igennem.

   Slet
 3. De er fede. Vild med de farvede lynlåse. Fortsat god weekend :)

  SvarSlet
 4. Lækkert ser det ud når der står sådan en flok ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør dem næsten endnu finere, ikke?

   Slet
 5. Hej Eva. De er bare så flotte - og det lyder til det har været en festlig festuge ;)

  SvarSlet
 6. Hej Eva. Har lige opdaget din blog, så fine ting du laver:-) kan jeg ikke følge dig via Bloglovin? Hvor har du købt det skønne stof på billedet?

  SvarSlet