lørdag den 29. oktober 2011

Trængsel

Der er ikke megen variation over indlæggene her på kanalen for tiden. Til gengæld er der ved at være trængsel af nisser i den lille kurv, hvor de holder til. Nye kom til for lidt siden:Mon ikke snart jeg må til at sælge ud af dem....

Jeg er blevet færdig med at lytte til Paranoia af Gretelise Holm:Det har været "nem" lytning. En god, solid, dansk krimi, der er udmærket indlæst, og som har kaldt på at komme i gang med nummer to. Den er allerede i ørerne, og den hedder Robinsonmordene.
Gretelise Holms bøger om Karin Sommer kan anbefales. Og jeg har fundet de to første på netlydbog.dk

Der er masser af kedelige gøremål, der venter, men først vil jeg forkæle mig selv med en lækker anretning. Blødkogt æg, avocado, ristet rugbrød og lidt juice. Sen morgenmad for mig, men værd at vente på.
God lørdag.

5 kommentarer:

 1. Uhm det lyder lækkert...God lørdag til dig.;)

  SvarSlet
 2. Tak for anbefalingen bogen, Eva - og hele serien om Karin Sommer! Med så lækker en morgenmad får du en god start på dagen.

  SvarSlet
 3. Ja, du må da efterhånden ha´ en god flok - men det er også bare så hyggeligt at sidde med sådan nogle små projekter indimellem. Og det meditative i at kende arbejdsgangen er en stor del af fornøjelsen :-)
  Håber du fik din gode morgenmad :-)

  SvarSlet
 4. Dine små nisser er virkelig søde.

  Randi

  SvarSlet
 5. Enda flere søte nisser... :) Ha en god helg!

  SvarSlet