søndag den 26. december 2010

Sprunget ud

Min orkide er sprunget helt ud. Og den bliver som et symbol på, at nu er noget nyt på vej. Et nyt år nærmer sig, og de sidste dage af det gamle år skal bruges til at nyde "i bund" og til at se fremad.I dag er der julefrokost med mine søskende. Ikke så meget "jule-" men frokost, som vi er fælles om at lave. Og alle "de unge" kommer. De elsker at være sammen på tværs af aldre, så det skal blive hyggeligt. Min svigermor drager hjem til Ålborg i aften, og så kan man vel sige, at julen er slut.
Jeg har fået dejlige gaver. Vi har fået god mad. Vi har slappet (lidt) af. Men det bedste har været at have alle børn under tag et par dage. Jeg glæder mig såmænd allerede til næste jul....

Jeg skal snart i gang med frikadeller og salater til frokosten. Det skal tilberedes, mens der er Åbent Hus med Nikolaj og Hella på P2, har jeg tænkt. Men først varme rundstykker og blødkogt æg.
God søndag

5 kommentarer:

 1. Jeg tror virkelig du ejer evnen at nyde i bund !
  :-)

  SvarSlet
 2. Kjempefin blomst :) Ha en hyggelig 2. juledag!

  Klem

  SvarSlet
 3. Hei kjære Eva. Jeg ønsker deg og dine noen fine juledager og så ser jeg fram til å følge deg også neste år. Stor klem fra Turid

  SvarSlet
 4. Meget smuk blomst. Jeg vil også skynde mig at få købt nogle blomster som kan stå i vinduet ogs spring ude. Det er lige det vi har brug for til at holde modet oppe indtil det bliver forår.

  SvarSlet
 5. En fin og usædvanlig orkide.

  SvarSlet