mandag den 6. december 2010

Mandag, igen

Jeg er altså så heldig. I konkurrencen her, hvor man skulle hækle/strikke til neonatalafdelingen på Hvidovre Hospital, har jeg vundet dette skønne Wollmeise-garn i blå/lilla nuancer:Jeg har aldrig strikket med sådan noget garn før, men jeg må vist have fundet nogen opskrifter frem, når sjalet, som jeg er i gang med, kommer af pindene. Hvis nogen kender et godt link, så giv endelig lyd.

Hvis ikke jeg var i julestemning, så blev jeg det i går. Alle mine børn var af huse, og også to svigerbørn var med. Gudstjenesten/koncerten var flot (og lidt lang syntes nogen), og bagefter fik vi frokost på cafe med bordfodbold. Sneen dalede så fint over byen….

Så er der kun to skoleuger tilbage til jul. Nøj, hvor går det stærkt. I dag starter vi på at øve krybbespil. Mon ikke der er små engle og får, der er spændte?
Og i aften skal jeg mødes med mine gamle dagplejekolleger.Det er mange år siden, vi arbejdede sammen efterhånden. Vi mødes fast en gang om året,- engang var det i røg og damp på det lokale værtshus med gedigne fadøl. I dag er det på Rasmus Klump Restaurant ! Vi bliver jo alle ældre…
God mandag.

9 kommentarer:

 1. Det er spændende at få garn mellem hænderne, som man ikke kender til.
  Det var en smuk dag i går, også her- med dalende sne.
  God Mandag :-)

  SvarSlet
 2. Ihh, sikke heldig du er. Og så har du samtidig gjort en rigtig god gerning :)
  Jeg har også 2 uger til juleferien, så nedtællingen er startet - dejligt.
  God tur på Rasmus Klump, uhm...

  SvarSlet
 3. Tillykke med garnet :o)
  2 uger! de går nok lidt for hurtig;o)

  SvarSlet
 4. Jamen du er jo nærmest en heldig "Pamjulefis" God mandag til dig!

  SvarSlet
 5. Det er godt, at det har kæmpet sig gennem snemængderne. Måske er det passende, at det hedder "Am Kalten Polar"?
  Glæder mig til at se, hvad du strikker af det, og tak fordi du var med i konkurrencen.

  SvarSlet
 6. Det lyder som om I havde en dejlig dag igår! Det er et dejlig bundt garn du har vundet jeg er sikker på at du hurtigt får det omsat til noget skønt, men jeg har ingen ideer da jeg udelukkende gør det i strikkede grise!:))

  SvarSlet
 7. Kun to uger til.... hjaelp, saa faar jeg lige pludselig travelt. Laekkert garn. Tag en tur indenom Ravelry. Der finder man aaalllttt for meget fristende.

  SvarSlet
 8. Du må være født under en heldig stjerne med det held.....lækkert garn og en rigtig god gerning du har gjort.

  SvarSlet