fredag den 10. september 2010

Ikke til at bæreJeg var til personalemøde i aftes. Jeg har ikke sovet så godt i nat.

Er det det her, vi vil?
God fredag, trods alt.

12 kommentarer:

 1. Det er desværre det man vil mange steder. I Odense under navnet "Fremtidens Skole". En eufemisme i anvendelse...
  Jeg møder ind på min søns skole her kl. 7:15 for at dele sedler ud til forældrene. Vi skal have så mange forældre som muligt til at møde op til borgermøde mandag aften. Tror jeg det nytter? Hm.... Det er de økonomiske vinde, der blæser for tiden.
  Også god dag til dig.

  SvarSlet
 2. Nej, det er ikke til at bære! Det er frygteligt !

  SvarSlet
 3. Det er en farce, at man tror, man kan spare på uddannelsen af vores børn, der er sparet nok i forvejen.

  SvarSlet
 4. Det er frygteligt. Er pt på en skole de nok lukker ned, for at spare.

  Det er tragekomisk at høre politikkerne tale om uddannelse i verdensklasse. Hvilken del af kroppen tænker de med?

  I Randerskommune sparede man 50 lærerstillinger væk august 2010, august 2011 skal man ud i endnu en sparerunde hvor man sparer 150 lærerstillinger væk.....jeg undrer mig, jeg væmmes og jeg tror ikke at der er mange der gider at være lærer under de betingelser

  SvarSlet
 5. Nej det er ikke det vi vil.....her er timetalene skåret ned til mindste krav -
  så min søn i 5. klasse har kun 2 engelsk timer, har fri to gange kl 12, to gang kl 13 og en gang kl 14 - hallo- det er nu han skal lære noget.

  Desuden er der ingen lejrskole mere og forårskoncerten er også væk. To ting som børnene går og glæder sig til.
  De lærer der kan er gået på efterløn og kommer der så nye lærer????

  Er grænserne ikke nået???

  SvarSlet
 6. Årh, nej - så får jeg ondt i maven! Det er bare SLET ikke det jeg vil med at være lærer! Her i kommunen er vi blevet lovet at der ikke bliver lukket skoler i denne valgperiode - til gengæld skal så ALLE spare på ALT - men hvad er så fordelen? Ku godt tænke mig at de dér politikere engang i mellem tog et kig ud på den skole de er ved at skabe - det er faneme uhygligt, du! Go dag og chin up! Vi får brug for godt humør mellem os (dem?) der blir tilbage! Kram fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. P.S: Ha - det er da skæbnens ironi: mit kommentarbekræftelses-ord på min foregående kommentar var COMIC!!! Ti hi :-)

  SvarSlet
 8. Uha, jeg kan godt forstå, du ikke har sovet godt i nat.

  SvarSlet
 9. Og du er først lige begyndt.....i alle de år, jeg var i Folkeskolen, kan jeg egentlig ikke huske ret mange år, hvor vi lærere syntes, der var helt optimale forhold for vores elever....men nu er det da rent ad H.. til - og ordene, der sættes på, bliver flottere og flottere...får helt ondt i maven af at læse dem! God vind trods alt!

  SvarSlet
 10. Av for pokker. Skaerer de ned paa antallet af undervisningstimer i Dk?????Det er jo ellers ikke fordi de har for mange i forvejen. Hernede propper de bare flere i klassen for at spare laererpladser. Min den store gaar i 6. Hun er i skole fra 8-17 og udover de "almindelige" fag har de nu i aar ogsaa sat fysik/kemi og kunsthistorie paa skemaet. Nogle seje dage med over 30 i klassen. Stakkels elever og ihvertfald stakkels laerer. Det gaar aabenbart ad H til overalt. Oev!

  SvarSlet
 11. Der er nedskæringer alle vegne. Gad vide hvor besparelserne ved kommunesammenlæningerne er blevet af? Det lader til der er underskud over hele linjen. Mon ikke de skal til at skære fra toppen? God weekend.

  SvarSlet
 12. Her lukker vores lille dejlige landsbyskole med næsten hundrede procents sikkerhed snart...Er bange for at det er at skyde os selv i foden... med alle de besparelse netop på skoleomådet!

  SvarSlet