onsdag den 29. september 2010

Cykelruten

Hver dag på min lange cykeltur kommer jeg forbi denne lille bod ved vejen. Billedet er lidt underligt taget, men det var svært med mobilen og cykel og vanter og pung......:I går stoppede jeg og købte en buket for en ti´er. Den pynter på mit bord lige nu.

Jeg har meldt mig til Kvindeløb på lyserød lørdag her i Århus. Det koster 60 kr., der går ubeskåret til den gode sag. Har du meldt dig til nogen arrangementer?

God onsdag.

9 kommentarer:

 1. Det er så hyggelig med en sensommerbuket på bordet...

  SvarSlet
 2. Det er så charmerende med de der små boder, desværre har vi ikke så meget af den slags her omkring, hvor jeg bor. Jeg kan godt forstå, at du lige måtte støtte forretningen ved at købe en buket :-)

  Randi

  SvarSlet
 3. En skøn bod...og med georginer...har vist nok i mine egne arrangementer...god dag!

  SvarSlet
 4. Det er da kun til at blive i godt humør af med en sådan bod :-)

  SvarSlet
 5. Det er dog en dejlig bod at cykle forbi - og standse op ved. Efterårsfarverne er bare så smukke.
  Ja, jeg har meldt mig til Eremitageløbet - faktisk talte jeg mig frem til, at jeg er 5-års jubilar, så 5-års nål blev også bestilt - og t-shirt.
  Så var det et par uger senere, at jeg tænkte mig om - med knap tre ugers tur i USA i oktober, så kan det vist være svært at være hjemme til E-løb den 10. oktober. Så jeg har outsourcet mit nummer ;-)

  SvarSlet
 6. Nu har jeg sat og rodet på nettet for at finde dette løb ;o)
  Hvis dette var et sprak til mig..... så tager jeg den ;o)
  Jeg melder mig på listen i aften og tager en løbtur i Mindeparken og støtter brysterne (med en god sportsbh, hi)

  SvarSlet
 7. Herligt med blomster til at gøre hverdagen lidt smukkere :-)

  Tillykke med, at du er begyndt at løbe igen - du giver dit immun-forsvar et ordentligt boost, så tænk på det, hvis det bliver hårdt ;-)

  Har lige løbet bakketræning og det er simpelthen forfærdeligt - intet mindre, men det giver hurtigt ny styrke i benmusklerne, så skidt da ;-)

  SvarSlet
 8. Så ses vi jo, Henriette:)

  Strikkeheks:"Begyndt at løbe igen",- det er måske så meget sagt, men jeg tænker på det, hi,hi. Nej jeg løber da lidt, og jeg kan godt lide det. Men det er svært at finde tid.

  SvarSlet
 9. Nå så det var dig der overhalede mig i fuld firspring sidste søndag ;) (det var mig der lød som en punkteret harmonika)

  Go' tur.
  /Lonni

  SvarSlet