mandag den 16. august 2010

Om migKolorista har tagget mig i legen ”Fortæl 10 ting om dig selv.”
Meget ved I jo allerede i forvejen, og noget får I altså ikke lige at vide i dag. Men her kommer 10 ting:

1) Mine 4 børn er ubetinget det største i mit liv! (måske ikke så uventet, men det skal altså med)

2) Jeg er utroligt dårlig til afskeder. Jeg vil så gerne blive bedre, og jeg øver mig, men det er altså svært. Til gengæld er jeg hurtigt videre.

3) Jeg er storesøster til 3 og hæger om min familie. Vi har ikke haft nogen nem opvækst, men, hvis vi selv skal sige det, er vi kommet uventet godt igennem den. Det kunne i hvert fald være blevet meget værre. Og vi har hinanden.


4) Jeg har altid alt for travlt. Det er virkelig en svaghed, for jeg drømmer om stille dage og tid til …….(eller gør jeg mon?)

5) Jeg har meget brug for stilhed og alene-tid, og det harmonerer jo ikke så godt med, at jeg altid har travlt og har en stor familie, men jeg skaffer mig lidt Eva-tid.


6) Jeg står urimeligt tidligt op, fordi jeg holder meget af det (og der er jeg HELT alene!)

7) Jeg elsker Søren Ryge, DR2, gode P1-programmer, håndskrevne breve, godt håndarbejde, godt, hjemmelavet brød (og jeg ser alt for meget junk i fjernsynet og skriver for få breve og laver for lidt håndarbejde)


8) Jeg spiser for meget! Det kan efterhånden ses, og det har jeg det ikke så godt med. Jeg orker til gengæld heller ikke gøre noget effektivt ved det. Jeg ved nemlig, hvor mange afsavn det koster, og det er faktisk ikke sjovt.

9) Sange, - gode, gamle og nye, danske (og lidt udenlandske) er yndlings.


10) Jeg har en STOR svaghed for katte.

Legen har vist efterhånden været rundt så mange steder, så jeg vil ikke tagge nogen, men hvis du ikke lige har fået den, så må du gerne føle dig tagget af mig.

I dag fylder min svoger (min søsters mand) 60 år, og det skal fejres i hjemmet. Det bliver nok festligt! Ærgerligt, at det er hverdag i morgen. God mandag til alle.

6 kommentarer:

 1. Nr. 4 - at du altid har travlt, det havde de fleste vist gættet :-) ellers kunne du da umuligt nå alt det, du præsterer.
  Rigtig god uge til dig!

  Randi

  SvarSlet
 2. Sødt billed :o)

  Godt du tager dig tid til lidt Eva-tid, det har en travl kvinde brug for - at "puste ud"

  God dag
  xoxo

  SvarSlet
 3. Også en god dag til dig. At vi står op sammen, vel og mærke når jeg har dagvagt, vidste jeg godt, men jeg gør det ikke ellers :-)

  SvarSlet
 4. Det var rigtig spændende at læse, hvad du 'røber' om dig selv - jeg står også gerne op med hønsene for at have stilhed for mig selv :-)

  Ha' en god fødselsdagsfest i aften!

  SvarSlet
 5. Hvor sjovt at lære dig lidt bedre at kende. :) Tak for det.

  Kender alt for godt det der med at ville og så slet ikke gøre noget ved det og derfor konkludere at man måske egentlig slet ikke vil.

  Måske føler jeg mig tagget af det ;)

  SvarSlet
 6. Jeg står også urimeligt tidligt op, fordi der er så dejligt stille der tidlig om morgenen...

  SvarSlet