lørdag den 15. januar 2011

Forbilleder

Jeg var der ikke. Jeg så det bare i TV. Og her skal ikke oprulles en diskussion om demokrati/fødte rettigheder, milliarder i apanage og lignende. Jeg vil blot tillade mig at glædes over, at en lille familie er blevet øget med to raske børn. At de vil dele det med os andre. At man kan se, at de er lige så glade for deres børn, som jeg er for mine og du er for dine.At de "kun" er mennesker og kan få tårer i øjnene over den glæde og interesse der bliver tildelt dem. At de kan være forbilleder for alle os, der ikke bor i store slotte, og har som levevej at stille op til fotosession, når vi lige har født.Jeg synes, de gør det godt, de to, og jeg ønsker dem al mulig held og lykke med at være mennesker på en piedestal.

I dag (lige om lidt) vil jeg tage en tur i IKEA med min førstefødte prinsesse. Min yngste prins skal holde forfest til gymnasiefesten, så der er lavet en stor portion kødsovs og købt en masse øl. Ældste prins var på besøg i aftes for at nyde, at han lige har overstået eksamen. Og den yngste af prinsesserne er såmænd på vej til New York på en lille ferie.

God lørdag her fra slottet.

14 kommentarer:

 1. Ja det var nogle fantastiske billeder..godt det ikke er mig der skal stille op til alle de spørgsmål og foto...men de gør det helt fantastisk..
  Også god lørdag til dig

  SvarSlet
 2. Du har helt ret - de gør det godt, de to!

  SvarSlet
 3. Ja de er søde. Jeg bliver helt varm inden i, når man ser alt det de udstråler. De gør det bare super godt

  God lørdag.
  Kh Randi

  SvarSlet
 4. Jeg synes de gør det godt. Men jeg kan nu også godt lide tanken om, at vi alle har vores prinser og prinsesser.
  God weekend! :-)

  SvarSlet
 5. Ja, de gør det godt! Og jeg bliver ski da også helt rørt, når jeg ser de små pus. Det gør jeg så hver gang, jeg ser nyfødte...
  Og selvom de er dem og jeg er mig, er mine prinsesser altså de smukkeste og dejligste!
  God lørdag til dig

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke være mere enig.
  God weekend fra sommerresidenset her :)

  SvarSlet
 7. Du udtrykker lige præcis min holdning til de kongelige. Godt hun også kan se træt ud - for det synes jeg, hun gjorde i går. Men hvem ville ikke være det efter sådan en omgang.
  Håber, der var plads til jer i IKEA. Jeg var i min lokale ditto sidste lørdag - og der var snart ikke flere pladser. Puha. Godt det blev overstået. Og yngste"prinsessen" var glad.

  SvarSlet
 8. Det var bare så rørende, både Mary og Frederik var ved at små græde !! Men ikke så smart at de skulle have hjælp fra en tilskuer med at sætte de små huer på de små....ingen kongelig service der !

  SvarSlet
 9. Ja tænk engang de er som dig og mig og så får de samtidig en god løn for det.
  Som du nok kan høre har jeg det lidt svært med med det royale. Børnene er søde, men det er alle nyfødte.

  SvarSlet
 10. Jeg melder mig fuldstændig enig. Er bare ked af, at jeg var på arbejdet og ikke har nået at se det glade par, med deres små nye skud på stammen. Min mor har vist optaget det til mig, men det bliver nok ikke før i morgen, jeg får dem set. Men skønne skønne billeder kan man jo heldigvis se over alt på nettet:)

  SvarSlet
 11. Hi hiiii.....hvor er det dejligt med klare udmeldinger. Så man ved, at man kun skal skrive, hvis man er enig ;-)

  Ud over det, så ER jeg nu enig i, at de gør de godt. Nogen gange kan jeg bare få for meget af dem ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg siger højt og ærligt, at jeg INTET har i mod kongehuset... så jeg har også fulgt med i pressen ;-)

  Jeg syntes også, at de gjorde det rigtig fint og flot... hvem af os kvinder, der lige havde født for 6 dage siden ville stille op til offentlig skue og en milliard billeder? Ja, jeg havde ikke gjort det de to gange jeg har født ;-)
  Og rigtig menneskeligt - for det er jo det de er - at også de kan blive rørte... det blev jeg nu også selv, men det bliver jeg såmænd over andres små børn også ;-) (og alt andet såmænd også)...

  SvarSlet
 13. Det er ellers nogle laekre sjaler de ligger i. Det er godt at jeg kan blive opdated her paa bloggene. Anede ikke at de var foedt.

  SvarSlet