tirsdag den 3. august 2010

Sommerlæsning

Jeg er jo kommet helt bagud med at fortælle om bøger, jeg har læst. Før sommerferien blev jeg færdig med en skøn lydbog, Dinosaurens fjer af Sissel-Jo Gazan:Den var virkeligt god! En krimi, der foregår i et lidt anderledes miljø, nemlig på et universitet, hvor en ung pige er ved at skrive speciale om sammenhænge mellem fugle og dinosaurer. Hun er hovedpersonen, og hun deltager i efterforskningen af et mord sideløbende med politiet. Personerne er meget flot, realistisk og nuanceret beskrevet, hvilket gør den dejlig at læse. Min bedste anbefaling til den. Og nu er jeg godt i gang med at lytte til endnu en krimi (som tegner vældig godt), Fasandræberne af Jussi Adler-Olsen:Jeg har også læst en papirbog, nemlig Karitas -uden titel af Kristin Marja Baldursdottir:Jeg elsker krimier, men ind imellem får jeg sådan en lyst til at læse en "almindelig" bog, og det kniber lidt med anbefalinger af sådan nogen rundt omkring, synes jeg. Karitas - uden titel er en "almindelig" bog og den MÅ du læse. En bog om stærke kvinder med barske udfordringer, om kærlighed og had, om mødre og ambitioner. Det hele foregår på Island i barsk natur. Uha, den er god. Og jeg er heldigvis allerede i gang med nr. 2, som hedder Karitas - kaos på lærred:I går var jeg på tur, og jeg investerede. Det får du først at høre om i morgen. Så indtil da:
God tirsdag.

6 kommentarer:

 1. Tak for anbefalingen af Karitas.
  Den har jeg ikke læst.
  De 2 krimier har jeg læst med fornøjelse.
  Især fasandræberne, som jeg synes er vildt god og meget uhyggelig.

  SvarSlet
 2. Åh, herlig inspiration - tak!

  SvarSlet
 3. Hei, skal si du leser. Jeg tenker at det må jeg også starte med litt igjen. På meg blir det mest aviser og blader. Finner ikke helt roen til lesing. Ønsker deg en riktig god dag. Klem fra Turid

  SvarSlet
 4. Hej Eva Tak for anbefalingerne det er dejligt at der er noget at gå efter på biblioteket - jeg er mest til papirbøger oghar læst flere af Jussi. adler Olsens bøger - jeg er særlig begejstret før Alfabethuset.

  SvarSlet
 5. Jeg skal igang med de sidste to , og de andre har jeg også læst, sjovt vi vælger de sammme ;0)
  de to første er rigtig gode ;0)

  SvarSlet