onsdag den 4. august 2010

Se lige, hvad jeg har fået

En el-cykel! Jeg har ønsket mig den længe, og nu, hvor jeg er blevet fastansat og har 14 km til arbejde, synes jeg, det var tiden.Jeg lokkede mine drenge med på tur til Hornsyld, hvor der er et stort udvalg af el-cykler langt ude på landet. Drengene fik hver en cykel (og en el-knallert) at prøve, mens mor prøvede forskellige mærker. Og jeg hjembragte denne pragtmodel! Den har allerede kørt 62 km,- i går cyklede jeg over 40 (der ligger en dejlig, billig stofforretning i Gl. Harlev, som blev besøgt på cykel), så vi er ved at lære hinanden at kende, og jeg kan mærke, at vi bliver rigtig gode venner.

Vi havde en vældig hyggelig udflugt, og på vejen derned hørte vi sommergæsten med "Bonderøven". Hvis du ikke hørte det, så kan jeg varmt anbefale at podcaste udsendelsen. Den skal høres!

I dag starter jeg for alvor på arbejdet. Men i eftermiddag er jeg blevet inviteret på Aros sammen med Bedstemor (der er vist en bid mad involveret også). Og jeg lader altså symaskinen stå på spisebordet lidt endnu, i håb om, at der bliver lidt tid, nu hvor jeg er kommet i gang.

10 kommentarer:

 1. Kære Eva
  Hjertelig tillykke med El cyklen, det er da smart! God vind med cyklen frem over!
  Man lære mange nye ting her på blogland :)
  God dag til dig!

  SvarSlet
 2. Wauww- den er sej, god fornøjelse med dyret!

  SvarSlet
 3. Til lykke med din nye cykel! Jeg har også en el-cykel, som desværre ikke bliver brugt efter fortjeneste, men måske skulle jeg cykle ud til den stof-forretning i Harlev. Det er kun 5 km herfra - hvor ligger den og hvad hedder den?

  SvarSlet
 4. Irene: Kludemanden i Harlev,- Harlev Kirkevej 1. En stor "lade" med masser af dejligt stof, knapper, tilbehør, og ikke mindst masser af rester, som man køber pr. kg. Jeg købte noget jersey til karklude, og prisen er helt rigtig :)
  Jeg kan anbefale en cykeltur dertil (måske skulle du køre en omvej,- 5 km er næsten for lidt, hi, hi)

  SvarSlet
 5. Tillykke med køretøjet. For et par år siden blev min mand hver morgen på vej til arbejde overhalet af en anden cyklist. Han undrede sig lidt over, at hun kørte udenom ham hver eneste dag, han syntes jo, at han havde god fart på. Så opdagede han, at hun kørte med "hjælpemotor". Det er da smart - især når man skal cykle langt hver dag :-)

  Randi

  SvarSlet
 6. Sådan, Eva, nu overhaler du alle de andre, og som BedstesBlog skriver, så går der forhåbentlig noget tid inden de opdager hvorfor :-)

  SvarSlet
 7. gratulere så masse med en flott sykkel,
  det er så kjekt med el sykkel,har en jeg å,kunne ikke vært uten,
  ønsker deg en flott dag vidre,
  klem fra sylvia

  SvarSlet
 8. Tillykke med køretøjet. Den bliver du glad for hen over vinteren :)

  SvarSlet
 9. Wauw, tillykke med den lækre cykel, Eva! Jeg må hen til cykelhandleren her og ha' en prøvetur ...

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med det nye køretøj, den tror jeg du bliver glad for, det er da en god tur du har frem og tilbage på job.
  Smart nok hvis du lige kan overhale alle de andre ;o)

  SvarSlet