mandag den 2. august 2010

Det var den søndag

Ja, ja, solen kom ikke frem så længe, at jeg kunne nå at lægge mig på liggestolen. Men der var jo også havearbejde, der skulle gøres og lydbog, der skulle lyttes imens, så det...

Og så var der jo symaskinen! Den blev lige rørt igen, og en ny kosmetikpung kom til verden:Og hvis du ikke er i julehumør endnu, så må du lukke øjnene og lade være med at læse resten af indlægget.
Jeg skulle lige prøve dette mønster på et julehjerte:Og jeg kan afsløre, at det ikke bliver yndlingsjulemønstret....., det var simpelthen for langsommeligt i forhold til resultatet, men så ved jeg da det.Symaskinen er blevet stående på spisebordet, og det er jo heller ikke sikkert, at solen kommer i dag. Så måske skal der produceres. Det er ihvertfald dejligt at sy lidt efter laaang tids pause.
God mandag.

7 kommentarer:

 1. Fine ting du har lavet Eva...hihi ja, Anne Pia Godske Rasmussens ting er ofte sene at lave, men sybeskrivelserne er fantastiske, synes jeg :-)

  SvarSlet
 2. God ide med symaskinen fremme hele tiden. Har også selv overvejet det men synes så det blev for besværligt. Måske jeg bare ikke har det rette og velegnede projekt. Tankevækkende at det er jul "lige om lidt" hvert fald for os som skal producere selv. Kan godt se at dit (ellers fine) julehjerte nok vil være for langsommeligt i længden.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog smukke ting, du har syet! Stoffet til kosmetiktasken ligner gamle gobeliner, jeg har set på Fredensborg Slot. Hvis du hører en spændende lydbog, må du endelig fortælle hvilken :-)

  SvarSlet
 4. De er så fine, jeg er altså også gået igang med lidt jule krationer.

  SvarSlet
 5. Dejligt at få gang i symaskinen igen. Min har også stået og fanget støv, men er ved at blive støvet af. Dine tasker er blevet rigtig flotte.

  SvarSlet
 6. Hvor er du dygtig. Kosmetikpungene ser rigtig fine ud. Det gør julehjertet også.

  SvarSlet
 7. Julehjerterne er sørme fine - hvadenten de er langsommelige eller ej:-) Hvor er mønstret fra?

  SvarSlet