fredag den 14. maj 2010

En lille nyJeg har fået en ny browser. Måske tænker du, at "det er da noget kedeligt noget", eller "hvad er en browser?"
Så går du bare direkte til sidste linje.
Men jeg har lige lyst til at reklamere for google chrome. Den er super-hurtig, den husker lynhurtigt alle sider, jeg har besøgt, og kommer med forslag efter første bogstav i kommandolinjen. Jeg er simpelthen vældig godt tilfreds med den. Det var yngste, der havde set dens lyksaligheder, og så gad han bruge tid på at overbevise mig om, at jeg skulle prøve. Det betyder vist, at han tror på, at jeg kan finde ud af at skifte, og det er vel en anerkendelse. Tror jeg.

Og så vil jeg ønske dig en dejlig fredag (som måske også er fridag?)

6 kommentarer:

 1. Det vil jeg meget gerne lige høre dig lidt mere om. Jeg har aldrig været særlig glad for Google´s værktøjslinjer, som nærmest har ødelagt en del i Exploren. Men derfor kan de jo godt lave en fornuftig browser.
  Spørgsmål: Kan du bruge den på pc´en og samtidig have Internet Explorer, uden at de konflikter?
  Det med at huske sider, synes jeg nu også IE8 er blevet god til, men det kan da godt være at Chrome er bedre. Villig til at prøve. Måske jeg kunne gøre det på en test-pc, så er risikoen jo ikke så stor;-)

  SvarSlet
 2. Jeg kører også med chrome og er rigtig glad for det.
  Jeg har også explorer på min, så dem kan man sagtens have samtidig :)

  SvarSlet
 3. Jeg har brugt Chrome lige siden de kom frem. Du skal bare huske at der er nogen sider hvor den ikke kan bruges. Men ellers så er den hurtig og nem og bruge.
  Merete

  SvarSlet
 4. Vi bruger også Chrome og har kun haft en lille start vansklighed. Der skulle laves en ny "nøgle" til netbank, men deeeet.....ingen problemer der.

  SvarSlet
 5. Her er vi også rigtig godt tilfredse med Chrome...også god fredag, som her er fridag, til dig...

  SvarSlet
 6. Jeg har faktisk både Safari (som jeg hidtil har sværget til) og Firefox (som søn sværgede til) installeret. Men Chrome vinder. Og jeg kunne lige føre de gamle favorit-sider og andre indstillinger med over.

  SvarSlet