lørdag den 15. maj 2010

"Havemand"

"Bedstemor" havde bestemt sig for, at nu trængte jeg vist til lidt hjælp i haven, så i går mødte hun op med skuffejern og rive og lidt "til krukkerne". Og så gik hun ellers i gang. Hun havde ikke regnet med at lege fotomodel, men jeg fik da et lille paparazzi-foto. Det er "Bedste" i den lyserøde jakke:Og så en lille sød historie.Bedstemors veninde havde set Søren Ryges sidste udsendelse, hvor han nedlagde et bed med skvalderkål og efterlyste georginer. Tilfældigt havde veninden lige arvet "en hel garage fuld" georginer, så hun kontaktede Ryge, der kom på besøg og hentede et hav af georginer. Lidt var der dog tilbage, og Bedstemor fik fingre i en kasse. Så nu har hun lavet et fint Søren Ryge-bed derhjemme. Og se så lige her:Jeg fik tre. Og nu kan vi så bare håbe, at de ikke er postkasserøde, for så får de ikke lov at blive.
Jeg glæder mig da lidt til at se Søren Ryge næste gang...

Min have er blevet så fin, som kun Bedste kan lave den. Tak!

God lørdag til dig.

10 kommentarer:

 1. Ja det bliver sjovt at se, jeg kan også godt lide at se Ryge, hyggeligt :0)

  SvarSlet
 2. Hvor var det sødt af Bedstemor - og hun måtte hjertensgerne kigge forbi her også. Held og lykke med dine georginer, Eva, det bliver meget spændende at se, hvad farver de har.

  SvarSlet
 3. Sikke en sød bedste du har. Min have trænger også til, at der kommer nogen forbi. Den nogen er nok bare mig selv eller gemalen :o)
  God weekend

  SvarSlet
 4. Hvem der bare havde sådan en elskelig Bedste :)

  Det bliver spændende at følge farven på dine geoginer :O)

  SvarSlet
 5. Hun er da en rigtig "gutterkone" hende Bedste. dejlig Søren Ryge historie...Glæder mig til at se hvornår "Bedstes geoginer" dukker op i programmet...

  SvarSlet
 6. Hej Eva! Sikke en dejlig have og bedstemor du har! Er helt forelsket i tulipantræet!! Sådan et skal jeg altså også have!
  Og sød historie om georgignerne!
  Kh Inger Lise

  SvarSlet
 7. Det ser koselig ut i hagen din, og så spennende med blomstergaver :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 8. Eva, du nænner ikke at tage de blomster op, hvis de er røde, der er så megen kærlighed og historie vedhæftet ;-)

  SvarSlet
 9. Uha, Lene,- nej det gør jeg måske ikke. Men postkasserødt i min have...

  Det er godt nok lidt spændende at se, hvordan de ser ud.

  SvarSlet
 10. Skønt med en bedste :o) Men lad nu de geoginer stå selv om de er røde, det er bedste der har sat dem :o) så kan du se om du selv vil sætte dem igen næste år.

  SvarSlet