tirsdag den 26. januar 2010

Hæklet


Jeg lovede det jo forleden dag, at I skulle få lov at se mit hækletøj. Og her er det så. En brødkurv i sarte farver, hæklet i økologisk bomuld. Der er lidt forår over den, synes jeg, selvom den er fotograferet udenfor i noget der ligner -10 grader.
Nu er der gang i strikkepindene igen. Et rigtig håndbold-strikketøj, for vi følger med i Danmarks kampe for øjeblikket. Så i aften sidder jeg og hepper og strikker, og jeg bliver færdig. For det er p. 9, og det går stærkt. Hurra for håndbold, der giver et par timers lov til at sidde i sofaen og strikke. Og så bliver der måske også tid til at strikke en enkelt hue mere til Red Barnet med magic-loop-metoden. God tirsdag.

6 kommentarer:

 1. Hej Eva

  Tak for hyggelig hilsen inde hos mig. Jeg samler også lidt på geranier og har også rigtig mange efterhånden. Glæder mig til billeder af dine geranier, når foråret og sommer er i gang... hvis altså du vil vise dem lidt frem herinde på bloggen :)

  Og sikke en fin forårsgrønlig brødkurv, du har kreeret. Jeg forsøger selv at blive mer eferm til at hækle og er lige gået i gang med et lille hexagondukketæppe i farvestrålende bomuldsgarner her i går aftes, og har fået de første tre hæklet i små pauser fra specialeskriverierne i dag... Herligt!

  ha en fin dag
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Rigtig flot kurv:) Ja håndbold ser vi også, men jeg forsøger at være meget koncentreret om mit strikketøj for jeg har ikke nerver til at se kampene og da slet ikke i aften:) Men vi krydser finger:)

  SvarSlet
 3. Nej hvor er den altså sej, sådan en må jeg da også lave, tusind tak for ideen.

  SvarSlet
 4. For en flott brødkurv! Kunne du lagt ut oppskrift på den?
  Håper du legger ut alle luene du strikker til Red Barnet, du er til stor inspirasjon.

  I dag spiller Norge mot Danmark! Spennende!

  God klem fra Eirin

  SvarSlet
 5. Mon ikke der nemt kommer fejl i strikketøjet i aften ;-) smuk smuk kurv

  SvarSlet
 6. Eirin, vi må jo nok undskylde lidt for håndboldresultatet, men der blev kæmpet fra begge sider. Det var ikke nemt at holde blikket på strikketøjet. Opskriften er på drops. Søg på brødkurv.

  SvarSlet