mandag den 25. januar 2010

En god koppe-dag


Jeg indrømmer! Jeg har en svaghed for kopper. Ikke alle kopper, men en bestemt slags, som kommer fra Polen og er håndmalede. Jeg køber dem de sjoveste steder. Her i Århus i en skoforretning(!) og i Den gamle by, og rundt i landet i små lækre butikker eller på nogen museer. Du kan se kopperne her.
Jeg har efterhånden en større samling, og glæder mig hver eneste gang, jeg skal vælge kop til min kaffe eller te. På billedet ser du bare et lille udvalg. Om lidt skal jeg drikke min morgenkaffe af den prikkede, men jeg drikker heldigvis kaffe mange gange på en dag, så jeg bruger nogen stykker hver dag. Og så bytter jeg lidt rundt på hylden, så de allesammen får en chance:)

10 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke. Jeg har to, som vi har fået af mine forældre, da de fulgte Luthers fodspor (tror jeg nok), og da min mor er død, får hun en lille tanke, når de findes frem hver søndag :-)

  SvarSlet
 2. Den svaghed kan jeg godt forstå. Hvor er de dog flotte. Jeg anede slet ikke at de eksisterede. Dem vil jeg da kigge efter, næste gang jeg skal ud og kigge butikker.
  God dag.

  SvarSlet
 3. Dem kan jeg godt forstå du er glad for, de er vel nok smukke. Jeg har vist aldrig set dem tidligere, men de er da værd at kigge efter.
  Hä´en vidunderlig dag.

  SvarSlet
 4. Hej Eva - hvor er de fine - og sikke en dejlig blog du har. Jeg er straks med som fast læser hos dig. Go mandag - kh Lisbeth

  SvarSlet
 5. Jeg har en svaghed for - andres svagheder. Det er så skønt at læse om og se, hvilke finurlige ting og sager der samles på, og hvorfor og hvorhenne.
  Dine kopper er smukke og garanteret dejlige at drikke af. Det ser også ud til, at man ikke løber tør sådan lige med det samme.

  SvarSlet
 6. Hvor ER de skønne! Jeg har selv en stor svaghed for krus og kopper, og får sikkert aldrig nok. Nu har du i hvert fald givet inspiration til nye ønsker:-)

  Randi

  SvarSlet
 7. Så fint med noen formskjønne keramikkopper! Har ikke så mange av dem, men tekoppen min jeg bruker om morgenen, er en slik kopp :)

  SvarSlet
 8. Nøj! dem er jeg da helt vilde med! Den form er lige mig... men har endnu ikke set dem her på sydfyn*SS*

  SvarSlet
 9. De er skønne - jeg har også nogen - de er hentet i Polen...og jeg har været i byen hvor de oprindelig stammer fra.

  SvarSlet
 10. Hejsa
  Lidt sjovt også at finde din blog:-). Er selv vild med blå keramik. Og fine huer du laver.
  knus ann

  SvarSlet