tirsdag den 26. januar 2010

Min dejlige ipod


Det er såmænd ikke et år siden jeg opdagede ipod´en og de muligheder, den har. Jeg er solgt. Den har givet mig SÅ mange dejlige timer i selskab med radioudsendelser og lydbøger. Min yndlingsudsendelse er uden for enhver tvivl "Besøgstid", hvor en umådeligt dygtig Karen Secher "samtaler" med spændende mennesker. Jeg kan simpelthen ikke rose Karens Secher nok. Udsendelserne varer 1 1/2 time, og man lytter intenst. Nærværende og vedkommende radio. Ind imellem lytter jeg til bøger, og det er også skønt. Næste bog er Arseniktårnet, og jeg glæder mig, for jeg har været vild med Anne B. Ragdes trilogi, som startede med Berlinerpoplerne. Skønne bøger.
Jeg lytter, når jeg laver alt muligt andet,- løber, stryger, skræller kartofler, støvsuger osv. Så går det hele som en leg. God onsdag.

6 kommentarer:

 1. Længe har jeg gået meget langt uden om ipod og afskrevet den som noget ungdommeligt tant og fjas.
  Men efterhånden må jeg indrømme, at jeg kommer tættere og tættere på, og et indlæg som dit skubber jo bare endnu mere i retning af i det mindste at overveje sådan et "dyr".
  Kan du fortælle lidt om, hvordan det er at have de der dutter i ørerne - og hvilke dutter i ørerne du bruger; bruger du også ipoden til billeder og data?
  Også god onsdag til dig - inde bag ipod'en :-)

  SvarSlet
 2. Conny, jeg bruger de "dutter", der er med, og det fungerer fint. Lyden er fantastisk. Og programmet i-tunes er SÅ nemt at bruge (jeg har fået et lille kursus af husets 17-årige, men kan det hele selv nu). Jeg har et par små videoer derpå, som eleverne i skolen har lavet. Det eneste, der er lidt irriterende, er, at bibliotekernes netlydbøger ikke kan downloades. Men dem kan du jo låne på biblioteket på en cd og lægge ind så nemt som ingenting. Jeg ville ikke betænke mig...

  SvarSlet
 3. Tak for din "anmeldelse". Nu bliver jeg nok snart "hooked" - måske jeg skulle nå det før marts, hvor min 19-årige rejser væk i mange måneder :-)
  Jeg havde håbet, at netlydbøgerne lod sig downloade, og troede det faktisk, idet husbonden altid brokker sig over, at de er svære at downloade til hans telefon - og så troede jeg, det var fordi, de lå i "ipod-kompatibelt" format.

  SvarSlet
 4. Hvor får de dine lydbøger fra. Savner sådan at have en god lydbog i bilen. Den sidste "Under den strålende sol" er for længst færdig og med ca 1 times kørsel hver dag skal der være noget godt at lytte til.

  SvarSlet
 5. Solrun, på www.dr.dk lægger de jævnligt gode lydbøger ud, men man skal selv lige holde øje... Ellers lånes de på netlydbog.dk, hvis man bor i en kommune, der er tilmeldt der. Biblioteket har MANGE! Men de kan også købes til en efterhånden rimelig pris. Dejlig beskæftigelse.

  SvarSlet
 6. Dejligt at læse, at du også har opdaget glæden ved en iPod, Eva - jeg fik en for nylig, og jeg er vild med den. DR har flere gange haft lydbøger liggende til download, det synes jeg er en rigtig god idé!

  SvarSlet