lørdag den 22. august 2015

Det er skønt med en kvalitetskrimi. Läckberg ved lige, hvordan den skal skæres. Flere gange undervejs går det op for en, at det er HAM, der er morderen, - og vel er det da ej. Masser af parallel-historier flettes ind i hinanden på snedigste vis.


Løvetæmmeren er bare rigtig, rigtig god, og jeg har lyttet i lyn-tempo. Nu er det jo så desværre slut. Jeg har ikke lige en krimi på lager, men "En mand der hedder Ove" har jeg set omtalt flere steder, så mon ikke den er værd at lytte til?

Den lod vente længe på sig, - sommeren. 


Hvis man skal tro udsigterne, så er det snart slut, - men de sommeraftener, der har givet plads til strik på terrassen, gin og tonic-trang, lidt for sent i seng, - de kommer jo ikke skidt tilbage. Jeg nyder.

6 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt - min ferie er også snart forbi. Jeg har en uge tilbage. Bogen har jeg ikke læst endnu, men jeg glæder mig. Lige nu læser jeg Darling Jim af Christian Mørk, også en krimi, meget uhyggelig, men spændende.

  SvarSlet
 2. Min ferie sluttede for længe siden, men det føles lidt ferieagtigt, når vejret er godt ;)
  Tak for anbefalingen af Christian Mørk. Den vil jeg kigge på.

  SvarSlet
 3. Nej de kommer ikke skidt tilbage, de dejlige sommerdage. Hvor har jeg nydt dem. God fornøjelse i jagten på en ny bog ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utroligt, hvor meget det betyder med vejret. Det hele er meget nemmere, når solen skinner.

   Slet
 4. Ja, hvor er det dog dejligt, at sommeren vendte tilbage - og tak for anbefalingen af Läckbergs krimi. Den skal jeg bestemt have fat i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide de fire årstider, men det er nu bedst, at det først bliver efterår, når der har været sommer :)

   Slet