onsdag den 29. oktober 2014

Milde vinde

Jeg nyder det lune efterår, selvom jeg også mærker mørket, der kommer snigende. Stearinlys og den lyskæde, jeg fik hængt op i weekenden, prøver at mildne lidt på det hele, og det er bare med at få tændt, når man er hjemme. Når kræfterne og tiden rækker bliver der nørklet. Der er gang i flere ting, men lidt bliver der da også færdigt:

 Grydelapper i dobbelt bomuld, hæklenål 4,5 og fastmasker:Nogen gange så rammer man ind i en stime af god krimier. Midt i sådan en stime er jeg! Jeg er ret vild med de nyere storby-krimier, hårdkogte, lidt utilpassede mandlige hovepersoner og gode plot. Jesper Steins "Bye bye blackbird" falder i denne kategori, og jeg anbefaler på det varmeste. 


Det var skidt, den sluttede, men der er heldigvis en mere...... Den må dog vente, for Ken Folletts længe ventede treer er kommet, og der er mere end 38 timers glæde i den (håber jeg). Det er sørme da slet ikke så skidt.

18 kommentarer:

 1. Ja uha, der bliver tidligt mørkt, så hurra for stearinlys. Jeg er også helt med på krimierne og har også læst Jesper Stein. God fornøjelse med Ken Follett. Jeg er færdig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig, - og er lidt spændt på, om jeg kan huske, hvem der er hvem fra sidste bog.....

   Slet
 2. Tak for anbefalingen af Jesper Steins "Bye bye blackbird"! Og du kan glæde dig til Ken Follets nye roman - den er jeg midt i.

  SvarSlet
 3. Tak for anbefalingen! Det er altid rart at få et tip om en god krimi, man ikke kender. Grydelapperne er fine, du laver så pæne ting!

  SvarSlet
 4. Wow tænk at lytte til sådan en murstensroman, så kan man jo ikke skimme sig gennem siderne ;-) jeg må vist have skrevet mig op til den, for de andre to er læst med fornøjelse og en hel del skimmen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også "skimmer". Derfor er det rigtig godt for mig at høre lydbøger, for så får jeg det hele med.

   Slet
 5. Jeg glæder mig også til at lytte til Follett...må vis lige tjekke om mit bibliotek har købt den hjem på lyd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke kommet så langt endnu, men den tegner godt. Og man er hurtigt inde i stemningen igen.

   Slet
 6. Fine grytekluter, noen slike bør jeg vel egentlig også hekle, for det trenger jeg... Rart at det hele tiden står andre prosjekter i kø... :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Grydelapper bruger man jo hele tiden. Derfor er det også gode værtindegaver.

   Slet
 7. Hvor er dine grydelapper pæne i al deres enkelhed. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er godt nok utrolig, så mildt det er - jeg har virkelig nydt det i haven i dag, hvor jeg faktisk svedte i min tynde uldtrøje :-) Stearinlys og duften af te i koppen, nyder jeg altså rigtig meget - det er også dejligt at give sig selv lov til at være lidt mere inde og skrue tempoet ned, så jeg holder meget af den mørke tid :-) Dejlige grydelapper :-)

   Slet
  2. Hver årstid sin charme.

   Slet
 8. Ken Folett vil jeg også se frem til - og så cirkulerede jeg omkring Jussis nyeste i Føtex ..
  jo den mørke tid har bestemt sin charme også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er allerede et pænt stykke inde i den, og den tegner godt.

   Slet