torsdag den 21. august 2014

Bogstaver på række

De, der normalt følger med her, kan nok huske, at jeg sværger til lydbøger. Dem går det nu også lidt trægt med her først på skoleåret. Om aftenen læser jeg e-bog, og det er lige som om at bogstaverne flyder lidt sammen for tiden, - det er ikke nemt at læse, når man er træt. Men en lille perle har jeg dog fået afsluttet:

Til Sibirien af Per Petterson:


Måske har du læst eller hørt om hans bog Ud at stjæle heste. Hvis du kan lide den stille fortællemåde, så skulle du springe ud i Til Sibirien. Den handler om en lille pige, der prøver at håndtere vanskelige tider med drømme. En smuk bog. Og let læst.

Sandaler eller støvler? Jeg har holdt stand med sandaler indtil videre, for jeg vil så gerne holde fast i sommeren lidt endnu.....10 kommentarer:

 1. Den bog vil jeg læse. Jeg har læst en del af Per Petterson. Har læst Ud at stjæle heste, en skøn bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så tror jeg bestemt, at du også kan lide denne.

   Slet
 2. Den bog skriver jeg bag øret ! - eller nok nærmere ned i min bogliste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også oprettet en bogliste, for jeg kan aldrig huske, når jeg får en bog anbefalet, og jeg så pludselig har brug for titlen.

   Slet
 3. Den lyder som et godt input til min læseklub.

  SvarSlet
 4. Hold da op som du får læst, jeg er gået helt i stå, men mangler også stadig at afprøve dit koncept med lydbøger :-) Jeg er vist ikke god til den stille fortællemåde, men måske skulle jeg prøve alligevel, tak fordi du deler dine læste bøger med os, det inspirerer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen velbekomme da. Jeg kunne jo i teorien læse meget mere, men hjernen vil ikke samarbejde om aftenen ;)

   Slet
 5. Tak fordi du fortæller om bogen - den må jeg have fat i. Håber du kunne holde varmen i sandaler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder stand med sandalerne lidt endnu (i håb om at der vender lidt varme tilbage). Jeg har dog lige hørt en vejrudsigt, der truer med voldsom regn i Jylland.....

   Slet