lørdag den 12. april 2014

I dag starter ferien....

Det er påskeferie. En dejlig uge ligger foran. Jeg trænger, det må jeg indrømme, - jeg er nu nok ikke den eneste. De sidste mange dage er brugt med sådan cirka denne udsigt:


Jeg har stået på korbalkonen i Musikhuset og sunget med i Dvoraks Stabat Mater. Det har været en mageløs oplevelse. Hvis du skulle komme forbi det værk på et tidspunkt, så gå ikke uden om! Det er SÅ smukt.Og sikke en dejlig start på påskeferien.

Jeg har slet ikke fået fortalt om de sidste bøger, jeg har læst som e-bøger. Inger Gammelgaard Madsen skriver krimier, som foregår i Aarhus. Gode solide krimier, som jeg har læst alle 6 af, - lånt på e-reolen. Og nu er jeg såmænd gået i gang med Inger Wolf, som også er fra Aarhus, og som også kan lånes på e-reolen.


Denne lille perle, Katrine Marie Guldagers "Den ny tid" har jeg lyttet. Den er tredje bog i en hendes serie om Køge, og det er fin litteraturoplevelse. Og jeg glæder mig allerede til den næste!


Denne lørdag må smuldre....., den må i hvert fald slet ikke blive travl. Skuldrene skal ned, og måske skal jeg lytte lidt til Dvorak...... God lørdag

18 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok spændende, at du har sunget med i Dvoraks Stabat Mater i Musikhuset. Og tak for anbefalinger til litteraturoplevelser!
  God lørdag også til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en meget berigende oplevelse.

   Slet
 2. Rigtig god ferie :-) Sikken en start, du fik på den - det må virkelig have været en oplevelse udover de sædvanlige :-)

  SvarSlet
 3. Hvor må det være fantastisk med den koroplevelse ! Rigtig god ferie til dig - ja, du har ret : vi trænger i den grad til den ferie :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu har jeg dalret en hel formiddag væk. Hvor skønt.

   Slet
 4. Waouw, kan vi " langt-vaek-mennesker" se jer gennem youtube???????
  Det maa vaere lidt af en foelelse at staa deroppe.
  her har vi foerst ferie om to uger. Rigtig god paaske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Koncerten kunne kun nydes "live". Det var en dejlig oplevelse.
   God påske. Har I Ikke lidt fri i påskedagene?

   Slet
 5. Så fik jeg nye lydbøger på "må lytte" listen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, den liste kan hurtigt blive lang.

   Slet
 6. Det var sikkert en flott opplevelse! God påske til deg!

  SvarSlet
 7. Rigtig god ferie.
  Det må have været en smuk oplevelse at være publikum til jeres koncert. Jeg kan ikke kende lokaliteten fra den vinkel. Er det musikhuset i Aarhus?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Symfonisk Sal i Musikhuset. Der er en fantastisk god akustik.

   Slet
 8. Du er i sandhed i menneske med fødderne dybt begravet i kultur - hvilket jeg synes må være en oplevelse. Jeg ønsker dig den bedste ferie :)

  SvarSlet
 9. Lyder som en fantastisk oplevelse og så med ferie bagefter :-) God ferie. Min starter først på onsdag når jeg slutter arbejdsdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med en lille pause fra hverdagen.

   Slet