søndag den 30. marts 2014

En anbefaling

Hvad er det egentlig, der tager så meget af min tid, at jeg ikke får blogget....? Det er arbejdet. Og da det ikke skal flashes her, så er der bare ikke så meget andet at blogge om. Og så alligevel. For når jeg cykler til arbejde, lytter jeg til bøger. Og når jeg vasker op. Og vasker tøj. Og går i haven.
Sidst har jeg afsluttet en virkelig god krimi:


Hovedpersonen Katrine Wraa er suspenderet fra sit arbejde, og pludselig er hun hvirvlet ind i en helt privat og meget spændende efterforskning. Hendes far er alvorligt syg, - hun finder ud af, at han slet ikke er hendes far. Hendes mor, Eva, døde for år tilbage i et biluheld, - eller? Trådene fører Katrine tilbage til Rusland i halvfjerserne. 
Det er en super spændende krimi, som er forfatternes tredie. Og jeg opdagede så, at jeg ikke har læst nummer to. Hvor heldig kan man være? Jeg må straks have den bestilt.

Det har ikke været kræfter til at strikke (og så er det skidt!), men jeg fik da slået op til noget nyt i går. I går holdt jeg simpelthen en hel fridag, som blev brugt til at rode med jord. 

Der blev pottet pelargonier om:Og jeg fik hygget lidt om syrenen, der ser så fristende ud lige nu:


Her til morgen er der tyk is på bilruderne, men jeg krydser fingre for, at frokosten kan indtages på terrassen. Og nu må jeg hellere i gang.


20 kommentarer:

 1. Jeg holder meget af, når du anbefaler bøger - tak - jeg må have fat i 'Evas sidste nat'. Dejligt at høre at du også fik puslet lidt om planterne i går. Ja, lad os krydse fingre for, at frokosten kan indtages på terrassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er noget meget beroligende ved at rode med jord. Og pelargonieduft er jo helt terapeutisk :)

   Slet
 2. Bogen lyder spændende - tak for anbefalingen!

  SvarSlet
 3. Jeg misunder dig din boglæsning i ørerne. Bare det var mig.
  Det er også dejligt, at du fortæller om dine læste bøger. Til inspiration for mig og andre.
  God søndag
  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Den krimi er jeg da nødt til at læse, den lyder rigtig spændende! Dejligt med lidt fritid til at gøre alt det man har lyst til. Især nu hvor det er forår! Rigtig god søndag!

  SvarSlet
 5. Jeg er i Sverige, her har været - 6 grader i nat, og nu står der 20 det er helt vildt, så ud på trappen med morgen kaffen. Den bog må jeg læse. God dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Solen har været lidt længe om at dukke frem i dag. Men nu ser det ud til at klare op :)

   Slet
 6. Den bog venter jeg på, er vist nr 1 eller 2 i bibliotekets kø. Og jeg gad godt have lyst til havelyst, men det har jeg ikke, så nu går/løber jeg mig en tur i stedet. Det bliver min have ikke kønnere af, men jeg bliver forhåbentlig godt tilpas af det. God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gad godt have lyst til løb...., - og sådan er vi så forskellige ;)

   Slet
 7. Den bog skal jeg vist læse. Jeg overvejer at melde mig ind i den elektroniske bogklub, hvor man kan læse alle de bøger man vil i en måned for 99,- kr. på Ipad. Jeg vil rigtig gerne læse, men foretrækker en skærm, hvor jeg kan skrue op for skriftstørrelsen og på den måde undgå læsebrillerne. Synes også en skærm er lettere at sidde med end en tung og ofte tyk bog. Lige nu er jeg i gang med Inferno af Dan Brown, der indtil nu har vist sig at være en kæmpe skuffelse, med et karrikeret og utroværdigt persongalleri. Tak for anbefalinen af krimien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læser også på ipad. Det er fedt. Jeg låner bøger på e-reolen, og udvalget er ikke så stort. Men der er gode bøger ind imellem.

   Slet
 8. Lyder spaendende. Den maa skrives paa listen. Lige nu laeser jeg Game of Thrones. Rigtig spaendende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er spændende og godt bygget op.

   Slet
 9. Dine to sidste billeder sætter bare gang i så mange drømme om blomster og sommer. Vi ved jo, hvad der gemmer sig i en pelargonie og i en syren af farver og dufte ;-)
  Kan du godt være opmærksom i trafikken, når du cykler og lytter til krimi ? Pas nu på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er MEGET opmærksom! Og jeg skruer ikke højere op end at jeg kan høre trafikken tydeligt. Men mine børn bliver altid mindet om, at det må man ikke, - så jeg er lidt hyklerisk....

   Jeg elsker duften af pelargonier. Og syrenerne.

   Slet
 10. Jeg vil lige fortaelle at en askeladden er kommet til verden. Tak for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Neiii, hvor fint. Det er den mest klassiske babyopskrift, jeg kender.

   Slet