søndag den 7. juli 2013

Grå

Lidt har også ret. I hvert fald når det gælder færdigt håndarbejde fra min hånd. Hæklenålen har været i sving med et bestillingsarbejde, - jeg havde faktisk helt glemt, hvor hyggeligt det er at hækle grydelapper:

I går var der sommerfest med gode venner, bål og grill og volley-kamp (jeg strikkede og heppede......). Søvn blev der ikke meget af, - hvem kan sove sådan en dejlig sommermorgen? Til gengæld har jeg lovet mig selv at starte dagen med kaffe og strik, for jeg har hele tre strikketøj i gang, og bedre start kan man vel næsten ikke få, vel?

10 kommentarer:

 1. Nej, hvem kan sove på sådan en dejlig sommermorgen - det samme siger jeg :-) Det lyder vel nok dejligt med jeres sommerfest!

  SvarSlet
  Svar
  1. En mangeårig tradition med 3 familier og 4 generationer. Og så kan man godt være lidt søndgastræt dagen derpå.

   Slet
 2. Ja, hvor er det dejligt sommeren er kommet. ;-)
  Nu er jeg ikke den store ørn til at hækle og strikke. Men engang gjorde jeg det og husker svedige hænder i garnet. Jeg får nemt varme hænder og fødder. Sådan er det nok ikke for dig, når strikketøj er en sommeraktivitet. ;-)
  God sommersøndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, jeg kan snildt strikke i liggestolen :)

   Slet
 3. Det er så skønt at sommeren er kommet og det skal nydes :-)) fine grydelapper. Spændende hvad du er ved at strikke. God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg strikker både småt og stort, - og her fire timer efter indlægget har jeg kun 1 strikketøj. De andre er blevet færdige :) Det ene kan dog først vises frem om nogen uger, da det er en gave.....

   Slet
 4. Skønne grydelapper - er de hæklet i dobbelt garn???

  Ja, det er virkelig skønt at sommeren er kommet med sol og varme:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er hæklet med dobbelt bomuldsgarn nr. 8, så de er dejligt tykke og gode :)

   Slet
 5. Nej, det kan man ikke, selvom det også er hyggeligt at hækle ;-) De er fine dine grydelapper :-)

  SvarSlet
 6. De er godt nok flotte. Må jeg spørge hvor opskriften er fra? - Jeg kan godt nok ikke hækle, men sådan et par grydelapper tør jeg nok godt vove mig ud i.

  SvarSlet