lørdag den 6. juli 2013

En af de bøger...

Jeg har lyttet Verdens Vinter af Ken Follett til ende:
Jeg havde glædet mig, for etteren, Giganternes fald, var en rigtig dejlig bog. Jeg blev ikke skuffet! Verdens vinter er en af de bøger, som man bare ikke kan lægge fra sig, og som man samtidig har lyst til at spare på, så den varer så længe som muligt. I denne bog følger man familierne fra Giganternes fald videre ind i 2. Verdenskrig, og de billeder, Ken Follett kan male med sit sprog er ikke sådan at ryste af sig. Læs den, - men begynd med den første.

I hele juni måned har Aarhus vist sin kystlinje frem med smukke, anderledes, mærkelige, og meget forskellige skulpturer. Min juni måned var ikke lige til strandtur med kunst, men i aller sidste øjeblik, den sidste dag kl. lidt i 6 om morgenen gik jeg turen. Helt alene på stranden med morgensolen og kunsten. Her er lidt stemningsbilleder:

Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg nåede at holde ferie i år. Nu er der kun 4 punkter tilbage på mine to-do-sedler, så nu kan jeg med god samvittighed sige, at skoleåret er lukket godt ned, - og et nyt kan begynde....., men ikke før uge 32. Ferieeeeeeee........

14 kommentarer:

 1. Dejligt du nu kan tage hul på din ferie, nyd den, sikker på du trænger, jeg har 14 dag inu inden den står på ferie.men har friweekend og den bruges i det svenske, så knokler vi lige denne weekend og så kan ferien nydes her oppe uden knokling..... Måske :0) god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. På en måde, så er det ikke så slemt at knokle med sit lille sommerparadis:)

   Slet
 2. Rigtig god ferie, godt at din tvivl ikke holdt så du nu kan nyde sommeren:)) Jeg har endnu en uge til ferien.
  Jeg er også lige blevet færdig med Verdens vinter og glæder mig til den sidste bog i serien udkommer.
  Jeg lytter til "Slørets by" af Zoë Ferraris, den er virkelig god lige som forgængeren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, - de bøger kender jeg slet ikke.

   Slet
 3. Zoe Ferraris skriver rigtig godt..de bøger kan du glæde dig til :-)
  Follets bøger er super, dem lytter jeg også gerne til og glæder mig til den næste :-)
  God sommer til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg har lige set, at Ferraris ligger på netlydbog :)

   Slet
 4. Ih, den bog er sparet til ferien. Den har staaet paa hylden i et stykke til (altsaa Giganternes fald) men det er foerst efter at have laest om dem hos dig at interessen kom. Tak for det. Nyyyyd ferien.Hos os er det aarets anden sommerdag og vi nyder det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sommeren har skam også indfundet sig her :)
   Det kan da kun gå for langsomt med at finde den bog frem,Lin.

   Slet
 5. Jeg var lige så glad for Giganternes fald og Verdens vinter, som du er. Sikke nogle spændende billeder fra kystlinjen i Aarhus! Rigtig god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en fantastisk ide med Sculpture by the sea. Nogen af skulpturerne er bedre end andre....., - men når de ses i den sammenhæng, så får man alligevel en stor oplevelse.

   Slet
 6. Det må have været en fantastisk tur så tidligt om morgenen - en helt særlig stemning, når man går alene og har fred og ro til at se :-)

  God ferie, når du kommer frem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var skønt. Jeg ved, at det nærmest ikke var til at komme frem for mennesker i dagtimerne, så det var ikke nogen skidt idé at tage afsted så tidligt.

   Slet
 7. Jeg glæder mig til bøgerne, har ikke læst dem endnu.
  Jeg håber du får en rigtig dejlig ferie.

  SvarSlet
 8. Ja, jeg læser og læser indlæg for at nå min mangelliste pga. ferieperioden, så jeg er først nået hertil.
  Jeg så billeder af kronprins Frederik på stranden, så jeg kunne genkende den røde tyggegummimand. Godt du nåede det. Jeg tror, det er en udstilling, man skal prøve at indrette enten lidt ferie eller en lang weekend efter, får ideen er der rigtig god. Det er noget andet, end at gå indenfor uden naturligt lys.

  SvarSlet