tirsdag den 1. november 2011

Det sidsteI søndags deltog jeg i dette års sidste kvindeløb, Elsk Hjertet, og som det ses på billedet havde jeg været hurtig med min tilmelding. Jeg kom over målstregen i en helt hæderlig tid, taget i betragtning at jeg ikke havde trænet overhovedet. Det har der ikke været overskud til. Men turen var god og vejret var dejligt:)

Dagen i dag bød på 13 timers arbejde, - og tænk, jeg kom ud til en punkteret cykel, da den endelig var slut. Men en venlig kørelejlighed, en lækker pastaret og en kold øl har rettet op på humøret.
Jeg har kørt næsten 3.500 km på cyklen uden at punktere! Nu må den så forbi cykelhandleren.

Vækkeuret ringer 4:50. Så jeg må vist.....

12 kommentarer:

 1. Det var da godt nok tidligt, du skal op. Er det for at blogge, eller tager det så lang tid at cykle på arbejde?
  God nat til dig og forhåbentlig en kortere arbejdsdag i morgen. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt lide at have en rolig morgen. Og så cykler jeg lidt i syv (når jeg altså ikke er punkteret).

  SvarSlet
 3. Sådan! jeg tjekkede ruten til hjerteløbet og syntes den så lidt kedelig ud - men jeg er med igen til foråret når vi skal løbe Iforms kvindeløb.
  Godt løbet!!

  SvarSlet
 4. Godt gået ;-) HADER i øvrigt punkterede cykler - hvor er du heldig at din har holdt luft så længe - min punkterer i tide og utide - altid på baghjulet, sjovt nok. Og her i Grenaa lapper cykelsmedene ikke længere, så det koster en ny slange hver gang. Kan godt ærgre mig lidt over at jeg aldrig selv har fået lært at lappe... KH Lisbeth

  SvarSlet
 5. Kolorista: en meget flabet cykelsmed fortalte mig engang, at det var fordi, jeg var for tung i røven, at jeg punkterede på baghjulet hele tiden, men det kan da ikke være tilfældet for dig, vel ;)

  SvarSlet
 6. Sikke da en kommentar at komme med, håber da at den blev leveret med et smil ...

  SvarSlet
 7. Pia: Der var ikke smil involveret. Og det var endda i mine unge dage, hvor jeg SLET ikke var tung.....

  SvarSlet
 8. Ej hvor øv at komme ud til en punkteret cykel, heldigvis kom der noget godt ud af det :-)
  Dit vækkeur er da ond hihihi det er jo TIDLG
  Majbritt

  SvarSlet
 9. Dejligt med en lille løbetur, også selvom man ikke har trænet. Og dejligt med en venlig sjæl, når man står der med en punkteret cykel

  SvarSlet
 10. Lange dage og en punkteret cykel er nok ikke lige det der står øverst på ønskelisten...forhåbentlig er den hurtigt lappet og du kan igen cykle....God weekend til dig!

  SvarSlet
 11. Det var dog den mest ligegyldige blok jeg længe er støt på, godt at vennerne kommenterer ellers var der ikke mange som gjorde. Råbånd,.....nej det er ubehageligt at høre om den virkelige verden, så det er uinteressant....

  SvarSlet