lørdag den 6. august 2011

VildDet grå guld var i Tivoli Friheden i aftes, og for en stund var vi "wild childs". Annisette og Savage Rose gav en forrygende koncert. Hold da op, hun er 63 år gammel, og jeg husker tydeligt, at man i min ungdom sagde, at den stemme holder ikke, sådan som hun bruger den. Men det gjorde den, og hun holder! Tårer i øjnene fik man, kan jeg love. Wild child, Byen vågner, Dear little mother og dejlige nye numre spillet af nye, unge, dygtige musikere, og sunget af Mor selv. Wow.

Vi havde medbragt lammekoteletter, kartoffelsalat og lækkert brød, og et par dyre vine. De sidste blev nu konfiskeret i indgangen, og gæt lige, om vi følte os som nogen, der skulle til gymnasiefest....? Dem ved siden af os (også "modne" mennesker), benægtede at have medbragt drikkevarer, men vagten hev den ene specialøl op af rygsækken efter den anden. Da var vi glade for, at vi trods alt indrømmede (fnis).

Nå, men man må jo i gang. Der skal gøres rent i dag! Der skal! .....

11 kommentarer:

 1. Sikke en vidunderlig oplevelse - det ville jeg forfærdelig gerne have overværet! Elsker Savage Rose, Annisette og alle de kendte numre. God weekend til dig, Eva.

  SvarSlet
 2. 63 !
  Hold da op der er krudt i den kvinde

  SvarSlet
 3. Utroligt at hun stadig holder:) Det lyder som en dejlig oplevelse, men hvis nogen for 30 år siden havde fortalt at man ville komme til at medbringe lammekoteletter til en koncert var vi døde af grin:0)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig dejlig aften. Det er flot at Annisette stadig kan. Mon det også stadig er på bare fødder?
  Dit tidligere indlæg om sproget er sjovt - og hvor må det være svært at lære dansk.

  SvarSlet
 5. Madame: Det var også en misundelsesværdig oplevelse:)
  Losarinas mor: Mere krudt end i de fleste, kan jeg godt sige dig.
  Lisbeth: Vi bliver jo alle ældre og mere magelige , selvom man ikke tror det, når man er ung.
  Betty: Du kan tro, det var på bare fødder. Og hun dansede vildt rundt, som i de glade 70´ere. Og lå på knæ med lukkede øjne. Meget "autentisk", og en fed oplevelse.

  SvarSlet
 6. Lyder som en rigtig dejlig aften - trods vinen ;-)

  SvarSlet
 7. Gitte: Vinen fik vi efter længere tids overtalelse opbevaret, - så vi fik den efter koncerten på terrassen:)

  SvarSlet
 8. Holder hun virkelig endnu???? Jeg tror lige jeg maa en tur paa youtube.

  SvarSlet
 9. Lin: Hun holder, og mere end det:) Min bror tog et par gode videoer fra koncerten, og jeg har forsøgt at lokke ham til at lægge dem på youtube.

  SvarSlet
 10. Hun er fantastisk - helt sin egen og med en helt unik stemme, der selvfølgelig "holder". Og værd at ofre et par flasker årgangsvin på, sku´ jeg mene ;-)

  SvarSlet
 11. Strikkeheks: nu fik vi jo så både en fadøl, - købt i Friheden, og årgangsvin hjemme på terrassen, og det var helt passende:)

  SvarSlet