lørdag den 2. juli 2011

Læs den"Kvinde, hvorfor græder du" af Kathrine Lilleør. Denne skønne bog har jeg læst i dag i regnvejret. Den handler om selve livet. Om glæder og sorger, om at bære ansvar og være svag, om skilsmisse og kærlighed og død og barndommens land. Det er en bog, der tager udgangspunkt dels i Kathrine Lilleørs eget liv og dels i den store litteratur, og i små bidder bliver man klogere. Den er let læst, og man sidder alligevel tilbage med en fornemmelse af at have læst en sværvægter. Jeg anbefaler den på det varmeste.

Ellers er dagen gået med at forsone mig med, at det regner alt for meget, og mine planer ikke kan gennemføres. Nu har jeg givet mig. Jeg er klar i sofahjørnet med strikketøj og tæppe om benene, med fjernbetjening, der vil skifte mellem Tour de France, Bryllup i Monaco og Wimbledon, en hel kande te og tændte stearinlys. Jeg holder fri! (Og håber på tørvejr i morgen).

6 kommentarer:

 1. Tak for anbefalingen - det lyder som en bog for mig! Og god fornøjelse ved tv-skærmen! Jeg kunne også være fristet til at se lidt Bryllup i Monaco.

  SvarSlet
 2. Lyder som en bog, der er værd at læse!
  Jeg har gjort regnvejrsdagen til "store bagedag" og er undervejs med to fuldkornsrugbrød og en ordentlig portion pitabrød.
  Jeg har endda været så heldig, at få mulighed for at gå en tur i opholdsvejr - det var fugtigt, men lunt og dejligt derude.

  Randi

  SvarSlet
 3. Tak for anbefalingen af en bog, jeg helt bestemt vil læse.
  Vi har også givet os...og tændt op i brændeovnen.

  SvarSlet
 4. Lyder som en super god bog...den må jeg finde på biblioteket *smil* Tak for ide, og god regnvejrsdag.

  SvarSlet
 5. Jeg er også meget begejstret for den...den er nemmere at læse end man umiddelbart skulle tro...det har du faktisk ret i. Den er en bog der er god at blive klog af... Her har vejret også forpurret mine planer men pyt...der kommer nok sol igen!

  SvarSlet
 6. Hej - hyggelig blog du har her :-) Jeg har flere gange tænt på at høre/læse bogen, måske det bliver i dag. Go' dag - og god ferie :-)

  SvarSlet