søndag den 3. juli 2011

Lidt nytTjaaa, garnet blev købt ind sidste sommer, men har ligget i kurven siden. Nu har jeg så fisket det frem og lavet en lille poncho til indendørs brug. Ifølge opskriften skulle den være dobbelt så lang, men jeg synes, at det er rart at have armene "fri". Der skulle også en voldsom flæsekant på, men jeg nøjedes med to rækker fastmasker. Mon ikke jeg bliver glad for den til vinter eller en kølig sommeraften. Den er hæklet i Soon, som er blandet bomuld og acryl, og den er dejligt blød.

Jeg satser altså på havevejr i dag. Jeg gør!

6 kommentarer:

 1. Den ser rigtig andvendelig ud når det bliver kølig..God idé t lave den lidt kort.;)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin. Det er de små lygter også.
  Da jeg læste Kathrine Lilleørs bog, var jeg også meget glad for den. Jeg lånte den på bibliotektet, men jeg vil også eje den. Der står mange kloge ting i den.

  SvarSlet
 3. Det ser ut som en deilig poncho! Sikkert akkurat riktig størrelse, den varmer nok godt rundt skuldrene.

  Ha en fin søndag!

  SvarSlet
 4. Den ser rigtig dejlig ud - og lige som dig synes jeg, det er rart at have armene fri. Det er ofte på skuldre og overarme, man trænger til lidt, der luner.

  SvarSlet
 5. Den er total cool. :) ville lige fortælle dig at jeg har masser af Gnolfer til salg. Klik ind på min Amio ude til højre på min blog, så ser du dem i hobe tal :)
  Jeg nyder også sommeren fra min husvogn ved en skøn strand :)
  Kh Christina

  SvarSlet
 6. ... bare en hilsen,efter at ha' kigget lidt rundt - faldt for din morgenkommentar hos Liselotte. Fint sted du har. Go' dag :-)

  SvarSlet