søndag den 7. november 2010

Uventet slutning

Dagen i går sluttede helt uventet. Genboen ringede og spurgte, om vi villle komme og hente deres tre børn, for fødslen var gået i gang. Vi sendte en delegation og lagde de tre snuskebasser til at sove på rad og række. Og så har jeg ellers været oppe kl. 5, lavet havregrød og set dårlige tegnefilm, fundet briotog frem og duplo. Nu har vi spist en stor sæk rundstykker med pålægschokolade. Moderen har ikke født endnu, men vi er spændte, er vi. (Det skulle gerne ende med en pige, for der er jo strikket en prinsessevest til hende).

Lørdagen var helt vidunderlig. Bytur med begge pigerne startede med en rigtig lørdags-gågade-surprise:Og så blev dankortet svinget. Fire bluser og lidt bmuldsgarn til grydelapper:3 nye tørklæder:Og så lidt småtterier fra Søstrene Grene og Tiger:Senere på dagen stødte begge drengene til, og vi spiste suppe og så 4 (!) afsnit Matador. Imens løb gemalen halvmarathon i Tvis, og fejrede det flotte resultat (1:49) med øl og pizza i klubhuset.

Vi holder søndag i venteposition. God søndag til dig

10 kommentarer:

 1. Sikken du fik shoppet! Lyder som en hyggelig dag. Krydser fingre for dagen.

  SvarSlet
 2. Hold da helt op...sikken en begivenhedsrig lørdag. Spændende at se hvornår den lille ny ankommer :))

  SvarSlet
 3. Tak og en skøn søndag til dig.Der sker da noget nede ved dig :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig dejlig dag. Og mon ikke også dagen idag bliver det? Spændende bliver det i hvertfald med en lillesøster i vente til de 3 overnattende gæster. Ha en dejlig søndag, hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 5. Sikke en dag med mange og mangeartede indtryk. God søndag, klem

  SvarSlet
 6. Lyder som en hel perfekt lørdag ;-)

  Vi plejer at se Matador i juleferien. Hver jul!!!
  Starter d. 24. december sent - når unger og vi selv er helt færdige ;-) - og så kører den derudaf i juledagene om aftenen, og vi kommer alt for sent i seng, for vi skal bare lige se et afsnit mere. Jeg glæder mig tilat den også fanger ungerne....

  SvarSlet
 7. Hold da helt op for en flot loebetid. Tillykke med det. Og tillykke med ny lille genbo.
  Matador I loooooovvveeeee you. Man skal altid bare liiiige have et afsnit til, og familiens godnatreplik ( efter afsnittene) er altid doktor Hansens "Og kan vi saa lige faa det fynske ord paa tre bogstaver: FRE" Den serie er GULDET.

  SvarSlet
 8. Hold da op en dag!
  Er da spændt på om du stadigvæk har 3 børn, eller der er blevet født en lille prinsesse :)
  Dejligt med en shoppe tur, du fik da også købt en del!
  Flot løbet af din mand!
  Håber søndagen har været ren afslapning - med endnu mere matador elsker den serie!
  Klem

  SvarSlet
 9. 'Hvor der er hjerterum, er der også husrum ' Jeg kom lige til at tænke på det ordsprog, da jeg læste om invasionen af nabobørn. ;-)
  Jeg så også pigegarden. Festlige er de

  SvarSlet