torsdag den 5. august 2010

På den igen

Så er den ferie helt forbi. Dejligt lang har den været,- og det trængte jeg sandelig også til. Og nu skal jeg lige vænne mig til, at det faktisk ikke var helt lyst, da jeg stod op kl. 5.
I går var jeg på tur med Bedstemor. Først frokost på "Det grønne hjørne", og så var vi på Aros:Vi startede i øverste hjørne, og så så vi det hele. Selvfølgelig også ham her:Og Prinsgemalen havde skam også fået en lille ting udstillet:Vi så meget spændende kunst, især gjorde Jacob Holdts foto-udstilling indtryk. Men her i denne snævre kreds, må jeg indrømme, at Aros ikke bliver mit yndlingskunstmuseum. Det er som om, at man ikke rigtig har fundet sine ben endnu (og der har da været mange år til det). Jeg synes bygningerne arbejder imod.... Alt for mange, lange gange (uden kunst, men MEGET hvide) og trapper, og både den permanente udstilling og særudstillingen var en mærkelig gang "rodsammen".
Men vi fik kaffe og hvilede de trætte ben.
Tak for en RIGTIG dejlig eftermiddag, Bedste.

Jeg er ved at være vågen,- kaffen har gjort underværker.
God torsdag.

8 kommentarer:

 1. Hverdag :-)
  Og dejlig afslutning på en dejlig ferie.
  Har aldrig været på Aros, må jeg melde med skam :-)

  SvarSlet
 2. Det ser ud som en dejlig oplevelse på Aros - og med Bedste. Jeg skal på Louisiana meget snart, og det er et museum jeg holder meget af.

  God hverdag til dig!

  SvarSlet
 3. Sikke dejlige billeder fra AROS!

  En dejlig oplevelse, selvom det ikke er dit yndlings....

  SvarSlet
 4. Enig med Mette B.....Når bare man er sammen med dem man elsker, kan det alligevel være en god oplevelse....Har ikke selv været på dette museum, måske jeg skulle prøve!

  SvarSlet
 5. Første tanke: har du din bedstemor, eller er det dine børns bedstemor??
  Tillykke med din nye cykel. Det lyder som et rigtig godt befordringsmiddel.
  Jeg kan godt lide Aros, men sådan er smag og behag forskellig. Jacob Holdts billeder er spændende og tankevækkende.
  For nogen tid siden fik jeg Karitas som gave. Jeg blev ikke fanget af den, men nu skal jeg prøve igen, når du anbefaler den så varmt.

  SvarSlet
 6. Af en eller anden grund har der aldrig været lejlighed for mig til at besøge Aros. Det lyder spændende med Jacob Holdt.

  SvarSlet
 7. Jeg har endnu ikke nået at kigge ind - hvor er den smuk, Prinsens figur...det ska' han ha'...

  SvarSlet
 8. Betty: Det er mine børns bedstemor,- hun var gift med min far i mange år. Begge mine forældre døde ret tidligt, men så har vi heldigvis "Bedste".
  Det varede lige lidt, før jeg vænnede mig til Karitas, men jeg kom virkelig til at holde af den og nød afvekslingen fra de mange krimier.

  SvarSlet