fredag den 2. juli 2010

Haven er så dejlig lige nu, og når jeg går min morgenrunde er jeg helt vemodig over at skulle forlade den for at tage på ferie om kort tid. Den mørke stjerneskærm står fint i år:Og den stribede geranium er yndig:I dag vil jeg klippe hovedet af alle mine roser. Det er næsten ikke til at bære, men jeg har jo ingen glæde af, at de står visne, når jeg kommer hjem. Jeg håber så, at de allerede begynder at arbejde på at sætte nye blomster, som jeg får glæde af senere.
Og så skal jeg til frisør i dag! Aaah...

Morgenkaffen smager altså så godt for øjeblikket. Hold op, hvor jeg nyder vejret, haven, ferien....
God fredag til dig.

12 kommentarer:

 1. ... og rigtig god dag til dig:)
  Jeg skal afsted på min cykel om lidt og møde en veninde for at gå i svømmehallen. Det er SÅ skønt bagefter.....
  Meget, meget flotte og klare billeder du har taget af dine blomster, wauu...
  Må jeg spørge hvilket kamera du har?
  Stine:)

  SvarSlet
 2. Det er nogle flotte billeder fra din have...
  Ha en rigtig god fredag.

  SvarSlet
 3. Hvor kan jeg godt forstå dig :( Men nyd det sålænge du kan, og glæd dig så til at haven er der når du er hjemme igen....... Rigtig god ferie ;o)

  SvarSlet
 4. Stine, jeg fik et spejlreflekskamera i maj, Canon EOS 1000D. Det er vist noget af det billigste, man kan få i den genre, og jeg er SÅ glad for det. Det er nemt at betjene, og tager fine billeder.

  SvarSlet
 5. Flotte matchende farver til dine blomster. Stjerneskærmen havde jeg indtil nu kun set i lys udgave, så allerede nu kl. 08.16 er jeg blevet klogere i dag :-)

  SvarSlet
 6. Det er også smukke indtryk at starte dagen godt med....god ferie til dig :-)

  SvarSlet
 7. Jeg er vist nødt til at tage på planteskolen - for Bloglandia strømmer over af smukke billeder af Stjerneskærm. Den vil lige passe ind i min forhaves farver. Både den lyse og den mørke.

  God tur med koret - og så håber jeg haven kvitterer med endnu et blomsterflor som ønsket.
  Her bliver det vist jordbærrene vi går glip af, for de er begyndt at blive modne... Og det er altså lige så slemt som roserne ;)

  KH Frau Putz

  SvarSlet
 8. Sikke dejlige billeder, Eva. Jeg er helt enig med dig i, at det er svært at lade sin have stå i fuld flor, mens man selv tager på ferie. I de 5 dage, jeg var væk henover weekenden sendt jeg også min have mange tanker og bad gemalen om at vande, så de stadig var i live, da jeg kom hjem.

  Klem og god fredag

  SvarSlet
 9. Sikke dejlige blomster du har - sådan nogle skal jeg på udkig efter! Men uha, at kappe blomsterhovederne af sine roser må være slemt. Ha' en god fredag - vi er først lige kommet til morgenkaffen her :-)

  SvarSlet
 10. Stjerneskærmene er smukke, men jeg er helt vild med den stribede geranium. Har én i blå, der ligner. Ved du hvad din hedder ?

  SvarSlet
 11. Irene, jeg kender desværre ikke navnet :( Men fin, det er den.

  SvarSlet
 12. Jeg kender godt det, at det er svært at forlade haven. Jeg troede, jeg ville gå glip af syrenen, fordi jeg var i Rom i begyndelsen af maj, men blomstringen fandt sted 14 dage senere i år. På samme måde med pæoner og roser. De er også først sprunget ud efter jeg kom hjem fra Vorupør.
  Selv om det er en brutal ting at kappe hovedet af roserne, så er der ingen tvivl om, at de går i gang med at producere nye blomster, som du kan glæde dig over, når du kommer hjem.

  SvarSlet