fredag den 30. juli 2010

Canada, version 4

Uha, hvor har jeg dog mange billeder. Jeg har valgt, at I skal se nogen af dem, vi har taget af vildtlevende dyr. Og en stor oplevelse var det, da vi kom kørende hen ad en vej, og disse to små bjørneunger pludselig lå og legede midt i det hele. Moderen så vi ikke noget til.Canadagæs var der selvfølgelig overalt. Her med ællinger:Og en skaldet ørn (ligesom dem i Anders And):Alt er stort i Canada. Haletudserne kan være så store som en knyttet mandehånd:Et lille jordegern i fuld fart:Og et sort egern:Stinkdyret blev foreviget med blitz, - og så skyndte fotografen sig ud fra krattet, for det var ikke helt tilfreds :)Vaskebjørnene var der mange af. De lever blandt andet i Stanley Park i Vancouver, og de lokale er vist ikke så glade for det nære naboskab, men hvor er de dog søde....Den største oplevelse var nok hvalerne. Vi sejlede ud på Stillehavet i en lille 12-personers gummibåd, 3 timer tog det, og det var som den vildeste rutschebanetur. Kroppen var øm flere dage efter, men hvor var det sjovt. Og vi så mange hvaler:Mon ikke dagen i dag skal bruges til rengøring og de sidste vasketøjsbunker? Vejret er ihvertfald til det.
Rigtig god fredag i regnvejr.

4 kommentarer:

 1. Tænk at du har set så mange for os fremmedartede dyr - jeg er imponeret over, at du har nået at tage billeder. Tak fordi vi må dele nogle af dine oplevelser med dig!

  SvarSlet
 2. Sikke nogen skønne billeder..:-o)
  Måske det var godt I ikke dumpede ind i bjørnemor;-)
  Dette må være en oplevelse for livet.
  Canada kunne godt være et af de steder jeg ville ønske at se.Har aldrig haft lyst til at rejse til USA dog, selv om jeg har en hel del familie der over.

  God regnvejr Fredag til dig også fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hold da op nogle skønne billeder, helt fantastisk i har set de dyr ;0)

  SvarSlet
 4. Skønne, skønne billeder, jeg vil til Canada (må nøjes med California i denne omgang). Ang vaskebjørne - enhver, hvis skraldespand har været i nærkontakt med vaskebjørne HADER dem... Jeg har brugt flere timer på at rydde op efter dem.

  SvarSlet