torsdag den 29. juli 2010

Canada, version 3

Vi vendte snuden mod Vancouver, hvor min mand og vores to drenge stødte til selskabet. Og pigerne gav koncert i Den danske Kirke, - en pragtfuld afslutning på en fantastisk kor-tur. Og jeg nød, at hele familien nu var samlet og kunne have denne fælles oplevelse.
Vi tog en tårevædet afsked med de dejlige korpiger, og så var min familie klar til at være turister. Tænk jer, Broadway havde valgt at være på turne med musicalen Løvernes Konge lige ved siden af vores hotel, så vi tilbragte aftenen i teatret, hvor jeg tog dette , ikke helt tilladte, billede af fremkaldelserne:
10 dage havde vi foran os, og vi lejede en 8 personers bil og drog afsted. Først Vancouver Island, så Seattle, og der stod jeg pludselig i en HELT fantastisk forretning:Polsk keramik!!!! Nogen af jer husker måske, at jeg samler på kopper, og jeg var da lige ved at få åndenød. Den unge pige, der passede biksen, var af polsk herkomst, og hun gav mig lov at tage billeder. Jeg tog mange:Tænk, der var også nogen med stars and stripes, men desværre ikke i den størrelse, som jeg samler på:(Jeg blev jo nødt til det......, jamen det gjorde jeg altså. Godt nok MANGLER jeg ikke kopper, men det var alligevel for fristende. Så jeg hjembragte 2 stk.:Vi havde tre dage i Vancouver til sidst, og nåede at komme til at glæde os til ikke at skulle spise på restaurant 3 gange om dagen, og så kunne vi rejse hjem, - mætte af mange dejlige indtryk.
I morgen kommer sidste indlæg om rejsen. Det drejer sig om naturoplevelser, så jeg håber, du vil læse med....

God torsdag.

7 kommentarer:

 1. Jeg er fuldstændig betaaget af den butik - elsker polsk keramik, som man her ovre kan købe i Ninas Naturcafé. Men jeg har aldrig set så meget og så smuk keramik på én gang ...

  SvarSlet
 2. Åhh... savle savle ;o) aldrig har jeg set så meget skønt keramik på éen gang, tror jeg var gået helt i svime hvis det var mig....havde ihverttilfælde ikke kunne nøjes med to kopper !!!

  Dejlig rejse beskrivelse.

  SvarSlet
 3. Nøøøøøøjjjjj..... jeg har lige læst tilbage på dine oplevelser. Det lyder helt vidunderligt. Tillykke med pigerne. Flot gået! Sikke en gave at blive indkvarteret hos sådan nogle fantastiske mennesker.
  Og at hele familien tilsidst samledes og oplevede sammen, var da den bedst tænkelige måde at afslutte en stor rejse på.
  Tillykke med de nye kopper. Måske skal du bygge et lille hus i haven til alle kopperne. ;-)

  SvarSlet
 4. Det var en spændende butik, det må have været svært at vælge..:-)

  Men de 2 du købte er meget smukke.
  Sikken ferie I har haft, den kan man leve længe på.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Jeg har jo to, som vi har fået af mine forældre, jeg kunne godt blive fristet til at blive samler af dem, især hvis jeg mødte sådan en butik :-)

  SvarSlet
 6. Det var slet ikke svært at begrænse sig, for lige så glad jeg var, lige så stram i betrækket var gemalen, der havde svært ved at forstå, at den i forvejen store samling af kopper kunne blive større...., men han bar da posen hjem ♥

  SvarSlet