onsdag den 30. juni 2010

Lidt bliver det da til

Altså det der med liggestolen i går, det blev ikke rigtig til noget.Men jeg fik lyttet en del lydbog, mens jeg var aktiv. Først sække på lossepladsen, så græsslåning herhjemme under en del banden og svovlen. Vi har nemlig købt ny plæneklipper,- altså for 2. gang denne måned, og denne her virkede HELLER ikke! Så i Silvan og få pengene tilbage, og til plæneklipperservice-firma og investere i en (3.)klipper DER VIRKER! Så køre til Ebeltoft og indvie den nye plæneklipper på græsplænen i sommerhuset. Gemalen tog det halve.
Og så blev jeg altså også færdig med et par små håndarbejder. Først endnu et par grydelapper:Og så et køkkenhåndklæde til sommerhuset:Og så nåede jeg altså også til åbningskoncert af Nordisk kor- og kulturuge i Musikhuset (Nordklang hedder det også), hvor mine piger sang SÅ smukt.Er der nogen, der har erfaringer med security i lufthavne og hæklenåle af træ? Det kunne jo være dejligt at kunne hækle i flyet på mandag, men jeg har ikke lyst til at skulle aflevere min hæklenål...

Jeg er inviteret til brunch i dag. God onsdag.

16 kommentarer:

 1. Puha...der blev jeg godt nok lidt forpustet.....sikken fart du har på ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor aktiv. Og hvilke fine ting du alligevel har haft tid til at lave.

  SvarSlet
 3. Ja, jeg bliver da også helt forpustet ved al den aktivitet. Jeg har ingen erfaring med hæklenåle af træ, men har måttet aflevere mine strikkepinde flere gange, selv en rundpind har jeg måttet vinke farvel til...

  SvarSlet
 4. Hold da op så aktiv!
  Godt at i fik en plæneklipper der endelig duede. Sådan en er ikke til at undvære.

  Jeg har haft en træ hæklenål og bambusrundpinde med flyet til USA indtil flere gange og har aldrig haft problemer.

  SvarSlet
 5. Jeg bliver helt svedt, når jeg læser om alt det, du når :-) Grydelapperne er flotte - fine farver.

  Randi

  SvarSlet
 6. Kjempesøte grytekluter :)

  SvarSlet
 7. Hov hov husk nu den liggestol :-) Men det er skønt at være på den anden side af havearbejdet og lækre ting du har nået. Strikker du også med dobbelt garn til håndklæderne?

  SvarSlet
 8. Jeg har fået at vide at man ikke må have dem med, men også at det ikke altid bliver opdaget. Måske er det værd at ringe flyselskabet op og checke inden du rejser.

  SvarSlet
 9. Lene: nej, ikke dobbelt garn til håndklæder.

  Måske vil jeg satse på hæklenål, og så have en ekstra med i kufferten. Det er lidt mere ærgerligt at få konfiskeret strikkepinde,- især, hvis man er startet, og er nødt til at hive pindene ud.

  SvarSlet
 10. Så fine ting du har laget. Og så var du heldig som fikk med deg den fine konserten! :) Lykke til med flyturen, håper det går bra med heklenålen.

  SvarSlet
 11. Jeg har engang læst et råd om at "smugle" hækle og strikkegrej med om bord på fly.
  Hvis du har en make-up-pung med (hvor der ofte er pensler o.lign. i) så kan træ-hæklenåle og knit-picks træpindene gemmes heri. Så har du wiren sammen med strikketøjet, og kan let montere pindene, når du er kommet igennem security. ;)
  Har dog aldrig selv prøvet det - og ville godtnok blive ærgerlig, hvis jeg mistede mine knit-picks...
  Måske du skulle tørstrikke i stedet???

  SvarSlet
 12. Nææ.. hvor er de fine dine syslerier. Passer perfekt til et sommerhus! Der er så skønt i Ebeltoft.. Ærgrer mig over, at vi ikke kom på de kanter denne gang vi var afsted. Men vi når det forhåbentligt næste gang ;)
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 13. Hei, så hyggelig håndarbeid du har laget. Fine farger. Håper du får med deg heklenål på flyet, har aldri tenkt på å forsøke med en heklenål av tre. Du får blogge om resultatet hvis du forsøkte det. God reise og god sommerstart. En masse gode sommertanker sender jeg deg.

  SvarSlet
 14. Sikke aktiv. Dejlige ting du får fra hånden og så er jeg spændt på at høre om hvordan det går med hæklenålen i flyveren.

  SvarSlet
 15. Hvor er det dejligt, at du var til åbningskoncerten af Nordisk kor- og kulturuge i Musikhuset! Dit håndklæde er yndigt - har selv to magen til, som jeg fandt i en genbrugsbutik for nogle år siden :-)

  SvarSlet
 16. Jeg har haft en hæklenål i træ med til og fra Bruxelles med indcheckning i Tirstrup på udrejsen. Der var ingen problemer, heller ikke da den var i brug i flyet.

  SvarSlet