onsdag den 2. juni 2010

Jo, joSom billedet antyder, så kom jeg afsted i går, og jeg kom også i mål sammen med niece Lotte på 12. Ikke i nogen stjernetid, men vi kom løbende i mål og var godt tilfredse med, at vi gjorde det.
Vi var ikke imponeret over goodie-bag og forplejning i det hele taget, men vejret var strålende og man kan jo ikke få det hele. I næste uge er det jo så Alt for Damernes kvindeløb, der slutter forårssæsonen, og jeg har startnummer. Så må vi se...

Eksamenslæsningen fortsætter her i huset. Datter skal op i morgen i det første mundtlige, så vi tager hver sin side af spisebordet i dag, hvor jeg har fri til at læse. Og vi håber på lidt solskin, så vi kan holde en enkelt pause på en liggestol. Please.

God onsdag til dig.

11 kommentarer:

 1. Også god onsdag til dig...Solen den kommer, så der kan blive til en pause i ligestolen. God læselyst!

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot, at du dyrker løb - og dejligt at du giver din niece smag for det! Jeg sender en lille bøn op til vejrguderne og beder om sol, når du skal ud i liggestolen :-) Ha' en god dag, Eva!

  SvarSlet
 3. Er det ikke bare dejligt at have været af sted!?
  Hvis det havde været på denne side af storebælt, ville I være blevet meget våde :-)

  SvarSlet
 4. Dejligt, at I havde en god oplevelse. Og skønt, at I delte den gode oplevelse.
  God dag til dig :)

  SvarSlet
 5. Fedt at du kom afsted. Næsten intet kan sammenlignes med følelsen efter en dejlig lang veloverstået løbetur

  SvarSlet
 6. Flot at du løber! Der var også flere af sygeplejerskerne på Amtssygehuset, der deltog:-)
  Datteren og dig kan sidde ude i haven og læse i dag. Vejret ser dejligt ud. Jeg er på vej ud i haven, men stadig lidt slap og svimmel:-)

  SvarSlet
 7. Wauw, Irene. Dejligt at få en kommentar fra lige netop dig. Det må jo betyde, at du er kommet hjem. God rekreation i haven!

  SvarSlet
 8. Sejt med løbeturen...havde tænkt på at deltage i år, men må indrømme at min løbestart her i foråret er blevet lidt forsinket pga syge børn konstant (det manglende forårsvejr?), så var ikke helt oppe hverken i distance eller tempo endnu.
  God fornøjelse med eksamenslæsningen....typisk med det lokkende sommervejr så.
  God dag.
  Knus Joan

  SvarSlet
 9. Flot at du løb.
  God fornøjelse med eksamenslæsning.

  SvarSlet