lørdag den 1. maj 2010

Rengøring...

Jeg var flittig i går, og fik gjort godt rent (i hvert fald på den ene etage). Men min overlocker stod jo der og (over) lokkede mig. Nålen var skiftet, og mon den nu også kunne sy?
Det kunne den.Her ses det færdige tæppe.Og her kan man se den stribede bagside.Teknikken er "patchwork for den dovne". Jeg har revet strimler på 15 cm og syet dem sammen i baner. Klippet banerne til i tæppets længde, og syet dem sammen på langs, da jeg havde nok. Derefter var der bare at lægge pladevat mellem lagene og sy sammen og voilá!

I dag skal jeg til frisør, og jeg trænger meget, så jeg glæder mig. Min ungdoms 1.maj-møder i Botanisk Have er blevet historie, som så meget andet. God historie! Tider skifter.

God 1. maj til dig.

5 kommentarer:

 1. Dygtig pige...bare det var min overlocker, der kunne sy..

  SvarSlet
 2. Dejligt at se så kreativ du er - jeg får aldrig taget mig sammen til sådan noget. God 1. maj til dig, jeg er også holdt op med at bruge 1. maj på møder :-)

  SvarSlet
 3. Tak for inspiration, den bliver lige lagret lidt :-)

  SvarSlet
 4. Så flott teppe du har laget! Det er så kjekt med slike enkle måter å lage fine ting på. Ha en god 1. mai, klem fra meg :)

  SvarSlet
 5. Du er da godt nok produktiv, helt vildt så meget du når...men jeg har da fået ordnet lidt have i dag, hvilket jeg er godt tilfreds med...ligesom din 1 maj er min 1 maj også blevet historie, fordi, ja, tiderne skifter...

  SvarSlet