mandag den 3. maj 2010

En dejlig søndag

En søndag, der kan mærkes i hele kroppen,- det var, hvad det var. Først blev der sat rugbrødsdej over.

Og så i krig i haven. Læg mærke til de manglende skvalderkål!Hvor er det yndigt.Så megen kraft i de små planter.Og fine farver.Og berusende skønhed.Maj er altså så smuk. Men det varer så kort. Husk at nyde det.

I dag starter kampagnen "Vi cykler på arbejde". Skal du være med? Pyha, min krop ville ønske, at jeg ikke skulle. Det eneste, jeg ikke har ondt i, er bagdelen, men det kan jeg nok få rådet bod på efter 26-28 km´s cykeltur. Op på hesten (tror jeg nok).

Husk at kigge på alle de blomstrende træer. Rigtig god maj-mandag.

6 kommentarer:

 1. God cykletur...jeg cykler til møde efter arbejde, eftersom jeg ikke rigtig kan cykle på arbejde...men en rigtig god kampangne er det!

  SvarSlet
 2. Uh - 26-28 km til arbejde, det er meget, så al respekt for, at du deltager. Mine 8 km er jo for intet at regne i den sammenhæng. Men med er jeg.
  Og jeg har stor respekt for dine manglende skvalderkål! Gid de var mine. For de mangler i hvert fald ikke.

  SvarSlet
 3. Som Conny ville jeg også ønske at de manglende skvalderkår var mine :-) Og så er jeg imponeret over de blomstrende træer, det varer noget tid endnu her hos mig inden jeg kan se det syn :-)
  God cykeltur, så må jeg også kunne cykle 9 km hver vej til bussen ;-)

  SvarSlet
 4. God tur og du har været heldig med vejret. Det betyder meget i begyndelsen. Ang. dine manglende skvalderkår, så har jeg nogen du må få...hi :o)

  SvarSlet
 5. Inden I får alt for dårlig samvittighed, så kan jeg fortælle, at jeg har MASSER (læs: kolo-enormt mange) af skvalderkål tilbage. Dem fotograferede jeg bare ikke :)

  SvarSlet
 6. Og en lille "korrektion": Jeg har små 13 km til arbejde og dermed 26 ud og hjem! I dag en lille smuttur omkring statsbiblioteket,- derfor en lidt længere tur.
  Det er nu også nok, skulle jeg hilse og sige.

  SvarSlet