tirsdag den 11. maj 2010

Åååhhh, hvor var det dejligt

Vi var jo et smut i København i går. Og her ses gemalen og de to ældste i rask trav mod Operaen.Vi nåede en dejlig café latte med denne skønne udsigt inden forestillingen.Og så var der opera. Det var en fantastisk forestilling. Så flot scenografi, imponerende kostumer, masser af replikker på formfuldendt fransk (det var altså flot!). Det allerbedste var, at ALLE medvirkende sang så utroligt godt. Man sad ikke med livet i hænderne på de høje toner, eller måtte nøjes med lidt svagere sangere i de små partier. Næ, der var kvalitet raden rundt. Jeg var SÅ imponeret af Don Jose, som til fulde kunne "synge op til" en meget velsyngende Carmen. Ren nydelse. Hvis I får muligheden så er det bare afsted. Varme anbefalinger herfra (og jeg har hørt MANGE udgaver af Carmen!)At Operaen så også er et utroligt smukt rum, gør nydelsen endnu mere intens.

Vi var hjemme kl. 03:00, så mon ikke man er lidt mat i dag? Og der er møde i aften.... Nå men jeg kan nynne Blomsterarien eller Habaneraen, så går det nok!
Jeg ønsker dig en god tirsdag.

9 kommentarer:

 1. Dejlig når det har været en god oplevelse.
  Sikke nogle dejlige billeder du har taget.

  SvarSlet
 2. Pyt med at du er lidt mat i dag, når I er blevet en så dejlig oplevelse rigere :)

  SvarSlet
 3. Wauw, sikke en dejlig oplevelse, I har haft! Ja, du må nynne Blomsterarien eller Habaneraen, hvis du bliver for træt :-)

  SvarSlet
 4. Du er nok mat på den gode måde. Kroppen er fyldt med gode oplevelser og musik.
  Så nyn og syng alt det du kan, det gør livet dejligt :o)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en dejlig oplevelse.
  Jeg har oplevet Carmen en enkelt gang på Arenaen i Verona. Det var uforglemmeligt. Men vi har jo også smukke rammer og omgivelser i Kbhvn. Det ses tydeligt på dine flotte billeder

  SvarSlet
 6. Flotte billeder du har taget...dejligt at det var en god oplevelse, så må du tage revanche med søvn senere...

  SvarSlet
 7. Betty: Vi så også Carmen i Verona for nogen år tilbage. En kæmpe oplevelse, også for vores 4 børn, at sidde der i den lune nat. Og den forestilling blev noget længere end beregnet, for Italien spillede en vigtig fodboldkamp, så musikerne sad i orkestergraven og fulgte med. I opera-pausen vandt Italien, og så kunne vi knapt høre musikken, for udenfor arenaen var der horn og trommer i glæde. Det var SÅ godt.

  SvarSlet
 8. sikke en oplevelse, men I er da også kyndige Carmentilhørere, kan jeg fornemme. Operahuset må jeg opleve en gang :-)

  SvarSlet
 9. For en herlig opplevelse! Jeg elsker opera og har som mål i år og komme meg på en oppsettning i den nye operaen i Oslo. Lang reise, men det skal jeg få til. ;-)
  God tirsdagskveld til deg også.

  Eirin

  SvarSlet