lørdag den 17. april 2010

Sikken fest vi har haft....
Mit hjem er ikke pænt i dag. Her ser faktisk ganske forfærdeligt ud! At dømme efter flasker, affald og almindeligt gulv-søle, så har det været en sjov fest, de unge mennesker har haft.

Og tænk, jeg er så heldig, at lige om lidt henter jeg ældste datter, og vi skal i IKEA. Der får jeg morgenmad, og det er godt, for der er ikke en ledig plet i mit køkken, hvor jeg kunne stille en tallerken, og jeg kunne heller ikke komme hen til min kaffemaskine for at lave en lille kop kaffe.
Godt, jeg ikke skal gøre rent. Hvornår mon yngste står op og gør det? Der er til nogen timers arbejde. Måske skal man nappe en omgang køttbullar i IKEA, inden man vover sig hjem:)

God lørdag.

6 kommentarer:

 1. Sådan ser der også ud hos mig...ikke lige i dag, men ind imellem :-)
  Jeg tror det er vigtigt at åbne sine døre for de unge mennesker :-)

  SvarSlet
 2. Min erfaring siger, at I vist skal bruge laang tid i Ikea :-)

  SvarSlet
 3. Det er nok klogt at sig rigtig god tid i Ikea....men så er der sikkert også både pænt og ryddeligt når du vender hjem igen, fuld af nye indtryk og måske noget der slet ikke var til at undvære !!
  God Weekend

  SvarSlet
 4. Og jeg beundrer jer alle for ikke at gå i gang med kosten og spanden, det havde jeg gjort. Det er da langt sjovere at tage i IKEA :-)

  SvarSlet
 5. Det tager nu nok lidt tid ;-) Herligt med sådan en tur i Ikea.

  Det "vildeste" jeg har været med til med ungerne, var da yngste arrangerede julefrokost i lejede lokaler for efterskolen (samtlige var inviteret) året efter, at de var stoppet. Vi tog hjem fra festen midt om natten og med bævende hjerte kørte jeg med yngste ned til lokalerne næste formiddag og var sådan set indstillet på, at der nok skulle bruges adskillige timer på oprydning (selvom vores unger også altid selv har skullet rydde op efter sig). Festlokalerne var som blæst! Nærmest pænere end da vi overtog dem. Ungens svar på moderens spørgende blik: Jamen mor, vi ryddede da op, inden vi gik hjem - selv flasker havde de været omkring container med!

  SvarSlet
 6. Håber han har fået styr på oprydningen på nuværende tidspunkt...

  SvarSlet