mandag den 26. april 2010

Et lille kigSå fik jeg lagt billeder ind på computeren. Datter er lidt blufærdig, så jeg har valgt et billede, hvor I kan se kjolen i"i dans", men hvor hun ikke er helt så meget på.( Det er hende midt i billedet i stropløs kjole.)

Jeg tør næsten ikke skrive det, men jeg TROR min synopsis er færdig. Den er sendt til vejledning en sidste gang (forhåbentlig). Den skal gerne sendes med posten senest i morgen, så jeg kan være sikker på, at den er fremme torsdag sammen med mine samfundsfagsopgaver. Hold op, det bliver en lettelse.

I dag skal vi have nationale tests i matematik. Da vi prøvede sidst lukkede de testen, fordi det slet ikke virkede, så eleverne havde ikke den bedste oplevelse. Det bliver forhåbentlig bedre i dag. Rigtig god mandag til dig.

4 kommentarer:

 1. Håber elektronikken virker i dag så... Hav en god dag! Åh, de smukke unge mennesker der danser, det er da til at blive glad i låget af...

  SvarSlet
 2. Hun ser godt nok flot ud.
  Held og lykke med prøven idag, det har taget sin tid at få det til at køre, kan huske mine drenge skulle have været op til den prøve for 3 år siden. Da fungerede det heller ikke.

  SvarSlet
 3. Dejligt billede af din datter i det store skrud! Det må være en stor lettelse at kunne sin synopsis til vejledning for sidste gang.
  Ha' en god mandag aften, Eva!

  SvarSlet