fredag den 5. februar 2010

Fødselsdag


I dag er det 21 år siden denne lille dreng blev født. Han er nr.2 i flokken. Og for første gang i hans liv, har jeg ringet til ham og sunget fødselsdagssang. Heldigvis har han planer om lige at komme forbi en halv time i eftermiddag...
Han er lige startet på medicinstudiet, og er rigtig optaget af det, og det giver jo ekstra travlt også på den sociale front. Jeg kan kun glæde mig over, at han tilsyneladende trives godt med sit valg. Og så glæder jeg mig til et se ham i eftermiddag.
Tillykke med dagen, lille søn.

7 kommentarer:

 1. Hurra ! Kan godt huske første gang min søn, skulle fejre fødselsdagsmorgen UDEN mig :-)
  Tillykke med din søn !

  SvarSlet
 2. Gratulerer med stor sønn :) Ønsker deg en god helg, håper du er bedre!

  SvarSlet
 3. Tillykke med din store søn. Det er så hyggeligt, når de kommer forbi.
  Jeg var i Sydafrika for et par år siden i 3 uger på familiebesøg. Den danske familie var udsendt af en stor dansk virksomhed, og levede et meget priviligeret liv. Men som alle velhavende også et liv i frygt med pigtråd og alarm. Jeg var så rystet over, at så store dele af befolkningen lever i elendighed - og at man som dansker (og expats i det hele taget) kan vænne sig til det. Nelson Mandela og Desmond Tutu har været fantastiske forbilleder med deres tilgivelsespolitik. Utroligt at de sorte ikke har rejst sig i hævn. Og lykkeligt at de ikke har gjort det.
  Det er et meget smukt land - det jeg har set fra Cape Town til Port Elisabeth (som jo bare er en lille flig af det kæmpestore land) Men en stor oplevelse.
  God bedring fortsat.

  SvarSlet
 4. Betty: Netop den store forskel mellem de rige og fattige gjorde stort indtryk. Hvad er der ved at være rig, hvis man skal leve i utryghed og bag pigtråd. Det er bare så vigtigt, at vi aldrig får for store forskelle mellem rig og fattig her i landet.
  Tak for alle lykønskninger.

  SvarSlet