lørdag den 23. januar 2010

En guldgrube


Jeg har fundet en guldgrube. "Den store danske"s hjemmeside. Her kan du finde spændende oplysninger om ALT, hvad der er værd at vide. Måske kender du den allerede, ellers skulle du tage på besøg derinde. Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrevet, og hver dag får jeg en mail med "dagens" oplysninger,- altså hvad er der sket i historien netop på denne dato. I dag fødtes for eksempel Regine Olsen, som Søren Kirkegaard senere skulle blive så ulykkeligt forelsket i, og den norske maler Edvard Munch døde. Der er link til leksikonet, så du kan finde flere oplysninger om lige netop det, du har nysgerrighed efter. God fornøjelse.
Og så vil jeg i øvrigt indtage morgenmaden i Ikea i dag. Ældste datter, som er flyttet hjemmefra, har spurgt, om jeg måske ville med (sammen med bilen, forstås), og DET vil jeg. Vi skal hygge os, vi to. God lørdag.

4 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med en mor/datter hyggedag.og den hjemmeside må jeg lige tjekke ud ;o)

  SvarSlet
 2. Det er så hyggeligt med sådan en mor/datter dag.
  Spændende side, du henviser til. Jeg vil også få fat i boge om Ambrosius. Jeg synes, det er så fantastisk, når vi synger sange eller salmer, der er digtet og komponeret for så mange år siden. At tænke på alle de læber og struber, der gennem tiden har sunget på de samme ord.
  Jeg er først lige kommet på "new editor". Måske er det derfor mit billede står over de faste læsere og med henvisning til indstilling. Kan du slette det???? Jeg er også nede blandt de faste læsere

  SvarSlet
 3. Betty, jeg er helt sikker på, at jeg svarede dig grundigt i går, men nu kan jeg ikke finde svaret nogen steder. Så her igen: Hos mig står dit billede kun "sammen med de andre". Det er sikkert kun hos dig, det vises for sig selv. Der er godt nok meget at sætte sig ind i med det her bloggeri. Men vi lærer jo lidt hver dag.

  SvarSlet
 4. Den store Danske er en giuldgrube af oplysninger...jeg får også mtalte mails...

  SvarSlet